Avslutning med herregruppen 2021

Det er snart tid for siste trening med herregruppen og The O R I G I N A L S I X Championship.

Årets sesong må vel betraktes som en suksess med hele 165 deltakere mot 145 i 2020. Vi måtte tidlig dele inn i to grupper på hcp-nivå og dette slo veldig bra ut for den enkelte. Per og Paul har stått på og laget gode treninger og Adm C har deltatt på ALLE.

Nå går vi mot høst og vi runder av neste torsdag med siste trening som blir vår kultklassiker O R I G I N A L S I X-turneringen med etterfølgende premieutdeling.

Det har vært litt dalende interesse etter ferie som vanlig, så vi avslutter sesongen 2. september etter å ha startet allerede 29. april.

Herregruppens aktiviteter 2021

– Monstergolf med rekorddeltakelse med 72 påmeldte – måtte dessverre avlyses i siste liten pga covid-19, men alt var klart!

– Lag NM for to lag, nystartet lag i div. 3 og nyopprykket lag i div. 2

Webinar spilletempo og rutiner sammen med HGE

Jevnlig oppdatering av hjemmesiden med bilder og tekst fra våre treninger samt publisering på herregruppens Facebook-side

Aktivitetene som har vært annonsert og planlagt har med unntak av Monstergolf blitt gjennomført. Caddie Holm har vært på alle treninger. Gutta har vært flinke og hjulpet meg med logistikken under treningene. Våre treninger med Pro har vært selvfinansiert og inkludert baller for den enkelte, samt at vi har hatt mye premier på våre konkurranser. Så for 100,- har de som har deltatt virkelig fått valuta for pengene!

Vi har i år hatt tydelige tema med våre to proer Per Gullberg og Paul Nilbrink, og vi som har vært der hver gang har fått masse nyttige tips og øvelser. Vi har hatt Flightscope-session og knallbra treninger som har vært godt forberedt. Paul og Per har en stor del av æren for at sesongen ble så vellykket – en stor TAKK fra alle oss som vært med!

Admiral C vil takke dere alle for årets deltakelse, det tar mye tid men dere gir mye energi tilbake, så jobben er verdt det 🙂

Caj «Admiral C» Holm

Caj Holm

Caj Holm

Wärmlänning, kom til Norge 1998, startet med golf i 2003.... Kom til Norge grunnet idretten og Eliteserie trener Innebandy.....

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

-14°C
Broken clouds
mandag
82%
07:57
Min: -14°C
989
14:22
Max: -11°C
NNW 1 m/s
tirsdag
-10°C
-14°C
onsdag
-9°C
-11°C
torsdag
-8°C
-13°C
fredag
-2°C
-8°C
lørdag
1°C
-1°C
søndag
1°C
-2°C
mandag
-1°C
-1°C

Banetilstand

Anlegget er stengt for sesongen