Banestatus

Det nærmer seg påske, og i den forbindelse så kommer det en liten oppdatering på banestatus

1B8A9785 1200px
Vi gleder oss til at banen ser sånn ut igjen

Vinteren viser seg å være seig i år. Minusgrader på natten gjør at smeltingen tar lengre tid enn vi vil at den skal gjøre.

Pr dags dato ligger det ca 50 cm snø ute på banen. Det vil si at det er en del smelting som skal til før vi ser gress. Banemannskapet har frest av snøen på teestedene hvor det har dannet seg litt is. Dette er det ingen dramatikk over.

Greenene våre er jo dekket med plast som de fleste av dere vet. Det vi har sjekket av greener ser grønt og fint ut. Fordelen med at Sylling kanskje er et lite «kuldehøl» er at vi har sluppet unna store isdannelser på fairways. Mange baner på Østlandet sliter med dette, men vi har så langt vært skånet for dette. Vi har noe isdannelser på lavpunktene på fairways, men dette er ikke noe som vil påvirke spillet når vi åpner banen.

Gjennom vinteren er det gjort litt arbeid ute på banen. Skogen mellom hull 11 og 13 har fått en frisørtime, og blitt litt tynnere. Dette for at vi skal få litt bedre luftgjennomstrømming ut mot hull 11. I tillegg er skog tynnet ut på andre steder også.

Etter påske vil greenkeeping begynne jobben med å klargjøre greenene for sesongen. Mulig vi må kalle inn til en dugnad, men det vil det komme mer info om i såfall. 

På tross av en seig vinter, så ser værmeldingen fremover mer positiv ut enn på lenge. Så snart vi får pluss grader 24 timer i døgnet, vil snøen forsvinne fort.

Vi ser frem til en ny sesong her på Holtsmark.

Vi ønsker alle sammen en riktig god påske.

 

Vennlig hilsen

Holtsmark Golf

Picture of Mikkel Opsahl

Mikkel Opsahl

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

16°C
Overcast clouds
onsdag
88%
04:31
Min: 14°C
982
22:20
Max: 17°C
NNW 3 m/s
torsdag
21°C
14°C
fredag
22°C
14°C
lørdag
22°C
13°C
søndag
23°C
13°C
mandag
19°C
15°C
tirsdag
17°C
14°C
onsdag
0°C
0°C

Banetilstand

Venstre side green 11 er å betrakte som GUR