Daikin Onsdagsgolfen

Daikin Onsdagsgolfen er ferdig for 2022

Finalen i årets Daikin Onsdagsgolf ble spilt søndag 25. september i strålende høstvær. Det ble en tett affære i både brutto- og nettoklassen.

Da lederballen i nettoklassen kom inn på 18. green viste det seg at det var der det skulle avgjøres. Slaget stod mellom Eden og Mads. De endte helt likt. Da ble det hcp som avgjorde og Mads ble dermed kåret til årets golfer i nettoklassen.

I bruttoklassen var 3. plassen klar før finalen. Den sikret Caj «Tour Life» Holm seg. Imidlertid knyttet det seg spenning til om Daniel kunne hente inn Henrik på OoM. Han trengte en 71 runde for å slå Henrik. Det så lenge lyst ut, og en nervøs Henrik fulgte med fra sofaen hjemme med en stilv nakke (?). En uheldig bogey fra Daniel på hull 16 var vekta på skåla. Henrik kunne nok en gang løfte trofeet, og kalle seg Champ.

I år har det totalt deltatt 99 spillere på Daikin Onsdagsgolfen. Det er utrolig hyggelig at så mange er med. Det er selvfølgelig plass til flere, og vi satser derfor på at neste sesong blir enda bedre.

Til slutt vil vi takke Daikin Norway for et flott samarbeid og fantastiske premier. Vi gratulerer alle vinnere, og vi ser allerede frem til neste sesong.

Resultatene fra helgens finale og OoM finner du her.

Topp tre OoM Brutto
Topp tre OoM Netto
Mikkel Opsahl

Mikkel Opsahl

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

-14°C
Broken clouds
mandag
82%
07:57
Min: -14°C
990
14:22
Max: -11°C
NNW 1 m/s
tirsdag
-10°C
-14°C
onsdag
-9°C
-11°C
torsdag
-8°C
-13°C
fredag
-2°C
-8°C
lørdag
1°C
-1°C
søndag
1°C
-2°C
mandag
-1°C
-1°C

Banetilstand

Anlegget er stengt for sesongen