Våre proer

Bli en bedre og gladere golfer!

Det å investere i egen golfutvikling er et vinn-vinn-prosjekt. Slaglengde, stabilitet og presisjon er bare noe av det våre flinke proer kan hjelpe deg med. Uansett hvor god du er, vil riktig trening og oppfølging av en pro gjøre deg til en bedre golfer. Og det er som kjent få ting som slår gleden av å treffe ballen akkurat slik du vil – oftere!

Holtsmarks proer er PGA-utdannet og har PGA Club Professional Class A gradering

Erfarne proer hjelper deg på vei

Foran 2023 sesongen har vi forsterket «laget» vårt. Våre to proer Per Gullberg og Paul Nilbrink fortsetter som tidligere. I tillegg har vi fått inn Henriette Syr som kommer fra Losby GK. Alle tre har begge bred golfkunnskap og lang erfaring fra andre klubber, både i Norge og Sverige, så vi er glade for at våre medlemmer kan dra nytte av alt de har å bidra med. Deres tilnærming til golfsvingen tar utgangspunkt i det du allerede har, og som kan bygges videre på, fremfor å predike den «perfekte skolesvingen».

Per Gullberg (HeadPro) er lett å like og lett å lære av. Han har jobbet som pro siden 1987, så det finnes ikke det slag han ikke har sett, eller den golfer han ikke har kunnet hjelpe.
Her kan du klikke for å komme inn på Per sin PGA side.

Paul Nilbrink kommer fra en solid karriere som spiller på Challenge- og Europatouren. Han instruerer den «moderne golfsvingen» som blant annet gir deg lengre og rettere ballbaner.
Her kan du klikke for å komme inn på Paul sin PGA side.

Greenfee

18-hull, medlem (uten Fritt Spill-medlemskap)
50% rabatt på aktuell greenfee-pris
Junior: 200,- alle dager

18-hull, ikke medlem
Prime time hverdager: 800,-
Hverdager: 700,-
Weekend/helligdager: 900,-
Twilight: 500,-
Høst-greenfee 10 hull: 400,- fra kl 15.00 (gjelder fra 1. sept og ut sesongen)
Junior: 50% alle dager

Gjestepris sammen med medlem som har Fritt Spill-medlemskap er 50% rabatt på aktuell greenfee-pris. Vi gjør oppmerksom på at gjestepris kun vil gis når medlem booker og forhåndsbetaler for starttiden.

9-hullsbanen for medlem
GRATIS

9-hullsbanen for ikke medlem
Hverdager: 200,-
Weekend/helligdager: 250,-
Junior: 150,-

Sylling

1°C
Broken clouds
lørdag
74%
07:39
Min: -9°C
987
15:27
Max: 3°C
WSW 2 m/s
søndag
4°C
1°C
mandag
3°C
-1°C
tirsdag
-1°C
-6°C
onsdag
-3°C
-10°C
torsdag
-3°C
-10°C
fredag
-2°C
-10°C
lørdag
0°C
0°C