Hva skjer ved frost på banen?

Hva skjer når det er frost på banen?

Vi går nå inn i en periode av sesongen der det kan forekomme frost på banen om morgenen. Hvordan løser vi det? Hva skjer med bookingen din? Når kan man starte? Vi skal prøve å forklare alt dette her.

Frost er uungåelig her i Norge, og vi prøver så lang det lar seg gjøre å få alle som har bestilt startsider hos oss ut på banen. Imidlertid er det noen ganger det dessverre ikke er mulig.

Det er alltid banemannskapet som bestemmer når vi kan slippe spillere ut på banen når det er frost. De som jobber i proshopen har ingen myndighet til å slippe spillere ut på banen. De må følge banemannskapet sine beskjeder.

Hvis du har en starttid som blir berammet av frost prøver vi å få dere ut så raskt som mulig. Kanskje dere må starte på et annet hull, men vi prøver så langt det lar seg gjøre å få dere ut på banen. 

Er det fullbooket gjennom hele formiddagen er det svært lite vi kan gjøre. Da vil din starttid bli slettet, og du vil selvfølgelig få refundert eventuell greenfee.

For å være sikker på at man ikke blir rammet av frost kan de være lurt å booke en starttid etter kl 09:00. Erfaringsmessig så slipper frosten rundt kl 09:00 her.

Høsten er en fantastisk tid å spille golf på. Banen fremstår på en helt annen måte enn på våren og sommeren. Hvis ikke du har booket din starttid i høst, så anbefaler vi at du gjør det. Opplev banen i fantastiske farger og med flotte forhold.

 

Velkommen til oss på Holtsmark

Mikkel

Mikkel

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

10°C
Light Rain
onsdag
92%
05:19
Min: 8°C
973
17:02
Max: 13°C
ENE 5 m/s
torsdag
10°C
6°C
fredag
9°C
5°C
lørdag
9°C
7°C
søndag
8°C
7°C
mandag
11°C
5°C
tirsdag
13°C
5°C
onsdag
13°C
4°C

Banetilstand

Generelt vedlikeholdsarbeid