Vi på Holtsmark er stolte av å kunne sette fokus på inkludering og mangfold i golfen

Pride 3

21. – 30. juni vil vi på Holtsmark sette fokus på inkludering og mangfold i golfsporten. Dette gjør vi ved at vi lar Pride flagget vaie i vinden hos oss. 

I tillegg vil alle ansatte bruke klær som markere dette, og vi håper alle våre medlemmer, partnere og gjester blir med oss å markere Pride i samme tidsrom som Oslo Pride.

Idretten er en arena for alle uansett kjønn, legning og handicap. Holtsmark har et slagord som heter «Golf for alle». Det forplikter en del, og derfor er vi som eneste golfklubb (oss bekjent) i Norge stolte av denne markeringen.

Pride 1

Gjennom denne uken vil det være noen aktiviteter som alle kan bli med på. Kanskje det i tillegg vil være en liten overraskelse i proshopen til alle som spiller hos oss disse dagene også?

Dette skjer gjennom uken:

På 18-hullsbanen vil det være en Closest to Pin konkurranse hver dag på hull 12. Hver dag vil en vinner kåres som får et dusin Callaway SuperSoft baller.

På Eplehagen (9-hullsbanen) vil det også være en Closest to Pin konkurranse hver dag på hull 5. Der vil det hver dag trekkes en vinner som får en fin gave fra Chrisco Golf.

Tirsdag 25. juni mellom kl 16:00 og 18:00 vil det være mulig å få testet seg på Trackman. Know your numbers! Det samme vil være mulig mellom kl 11:00 og 13:00 lørdag 29. juni.

Pride 2

Fotokonkurranse!!
Fra og med 21. juni til og med 30. juni vil vi også ha en bildekonkurranse på Instagram. Den som poster det kuleste/fineste bilde vinner en Callaway Tour Authentic Holtsmark hanske og et dusin Titleist ProV1 Holtsmark baller.

For å være med i denne konkurransen må du poste et bilde på Instagram med #holtsmarkpride og @holtsmarkgolf

Vi kårer en vinner 1. juli.

Tusen takk til våre Pride partnere Ramirent, Møller Bil Asker og Bærum og ProfilDesign

Picture of Mikkel Opsahl

Mikkel Opsahl

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

12°C
Broken clouds
torsdag
55%
03:57
Min: 11°C
985
22:45
Max: 21°C
W 2 m/s
fredag
20°C
9°C
lørdag
14°C
11°C
søndag
20°C
11°C
mandag
22°C
11°C
tirsdag
25°C
11°C
onsdag
23°C
10°C
torsdag
0°C
0°C

Banetilstand

Golfbiler kun på grusveier Venstre side av green 11 er å betrakte som GUR