Holtsmark Golf ligger kun 25 minutter fra Sandvika og 20 minutter fra Drammen. En mesterskapsbane designet av Robert Trent Jones II. Banen er kåret til Norges beste golfbane av Golf Digest to år på rad, og er en utfordrende bane for alle nivåer. Holtsmark har et stort treningsområde, og har også en 9-hulls treningsbane.

holtsmark logo

Klubben har et aktivt og inkluderende miljø, som man tydelig ser rundt på hele anlegget. Praten mellom medlemmer på alle nivå går lett, og det er gøy å se at praten også fortsetter på klubbhuset etter en golfrunde.

Klubben har egne junior-, dame-, herre- og seniorgrupper. Disse har sine egne treninger, turneringer og samlinger som er tilgjengelige for alle medlemmer. I tillegg arrangerer klubben Tirsdagsgolfen som er en turneringsserie som går gjennom hele sesongen. Denne turneringen er åpen for alle Holtsmarkmedlemmer, og vi ser en økning i antall deltagere hver sesong. I tillegg arrangeres det alternative klubbturneringer gjennom hele sesongen. Sportslig tilbud er noe vi ønsker å sette fokus på.

Som medlem av Holtsmark Golfklubb vil du også få tilgang til å kjøpe en eksklusiv samarbeidsavtale mellom Asker Golfklubb og Drammen Golfklubb for sesongen 2021.

Meld deg inn før 31.12 og motta en logopakke ved sesongstart til en verdi av 1200,-

[contact-form-7 id=»1933″ title=»Innmelding»]

Golfbox

Dagens status

Sylling

6°C
Broken clouds
søndag
62%
06:05
Min: 4°C
966
20:36
Max: 11°C
W 4 m/s
mandag
9°C
1°C
tirsdag
9°C
0°C
onsdag
7°C
-0°C
torsdag
7°C
0°C
fredag
8°C
0°C
lørdag
7°C
-1°C
søndag
0°C
0°C

Banetilstand

Anlegget er stengt for sesongen