Lag-NM 2. divisjon damer

Holtsmark GK damer vil også i år delta i Lag-NM 2. divisjon som spilles på Sandefjord GK 17.-18. juli. Laget som i år skal forsøke å slå så få slag som mulig i løpet av de tre rundene som skal spilles er regjerende klubbmester Aurora Orlin, Tone Bing Larsen og Vigdis Fagerholm.

Det blir en hyggelig og travel helg for de tre spillerne. Lørdag spilles to runder i formatene foursome og fourball. Foursome spilles av fire spillere samtidig, med to på hvert lag. Lagenes to spillere slår ut på annethvert hull, og slår deretter annethvert slag på samme ball frem til ballen er i hullet. Det er dermed kun to baller i spill til enhver tid der to spillere slår annen hver gang på den samme ballen.

Det andre formatet som spilles på dag 1 er fourball (bestball). Fourball spilles av fire spillere samtidig, med to på hvert lag. Alle spiller på hver sin ball, men kun det beste resultatet innenfor hvert lag på hvert hull blir tellende. Spilleformen åpner gjerne for en mer taktisk spillemåte, der én av spillerne kan spille med større risiko, mens den andre forsøker å spille sikkert.

På søndag spiller alle tre slaggolf og de to beste scorene blir tellende. Resultater vil bli lagt ut senere.
Vi ønsker spillerne lykke til!

Mikkel Opsahl

Mikkel Opsahl

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

-2°C
Scattered clouds
mandag
83%
07:24
Min: -3°C
987
17:41
Max: 3°C
WNW 1 m/s
tirsdag
1°C
-7°C
onsdag
5°C
0°C
torsdag
2°C
-0°C
fredag
2°C
-0°C
lørdag
1°C
-6°C
søndag
2°C
1°C
mandag
0°C
0°C

Banetilstand

Anlegget er stengt for sesongen