Lag-NM 2021

I helgen ble det spilt Lag-NM 2. divisjon på Sandefjord GK. Vi gratulerer herrene med en flott 2. plass!

Innspill – fredag 16.7.

Begge lag fikk seg en god runde på Sandefjord GK på sitt aller heteste. Paul Nilbrink «lekte» seg rundt under par, og de andre fulgte like bak. På damesiden måtte dessverre vår sterkeste spiller, Aurora Orlin, melde sykdomsfrafall. Marie Taknes stilte sporty opp på kort varsel og kom ned lørdag morgen med Kay Gundersen som «privatsjåfør».

Dag 1 – lørdag 17.7.

Etter første runde som ble spilt som foursome var det klart at hjemmeklubben Sandefjord var sulten på seier i herreklassen. Foursome teamene Paul Nilbrink/Stian Pettersen og Henrik Franck/Edvard Hatle plasserte Holtsmark på en foreløpig flott 2. plass. Vigdis Fagerholm /Tone Bing Larsen kom inn på en foreløpig 5. plass.

Etter en rask lunsj var det tid for andre runde for dagen der Marie Taknes og Vigdis Fagerholm spilte bestball i stekende sol og 30 plussgrader. For herrene spilte en ung og fremadstormende Maximus «The Gladiator» Nilbrink sammen med pappa Paul Nilbrink. Holtsmarks svar på Tiger og Charlie! Det andre paret i herreklassen var Henrik og Edvard. Stian ble «benket» og backet gutta gjennom runden. De startet bra og gikk ut fra hull 10. På hull 12 vokste Max minst 20 cm etter å ha drivet ut senior med minst 20 meter.

Damene kom veldig godt i gang og «reddet» hverandre helt fantastisk. Moro å se samarbeidet mellom spillerne på laget. Lørdag var det også en del folk fra Holtsmark GK som kom ned for å heie på klubbspillerne. Etter endt lørdag lå herrene på en 2. plass og damene på en 4. plass.

Dag 2 – søndag 18.7.

Søndag var det klart for single spill. I herrelaget var det kaptein Henrik Franck som «benket» seg selv. Paul, Edvard, Stian og Max ble derfor våre spillere. Kapteinen rapporterte om en litt tung start for gutta, men etter hvert begynte de å score. Tre av fire scorer ble tellende og det var dermed Stian Pettersen (79), Edvard Hatle (78) og Paul Nilbrink (68) som fikk tellende score. Totalt for turneringen klarte herrene en sterk 2. plass med totalt +7. Link til herrenes leaderboard. Vi gratulerer alle gutta med en fantastisk innsats!

For damene var det igjen duket for Vigdis og Tone show. I og med at laget kun besto av to på søndagen, var begge scorer tellende. På sin egen bursdag fikk Tone en tung dag på banen med 102 slag. Vigdis kom inn på 92 slag etter periodisk godt spill på par, men der både varmen og «hullkant ut» resulterte i noen ekstra slag på scorekortet. Til tross for det havnet jentene våre på en fin 6. plass. Link til damenes leaderboard. Vi gratulerer alle tre med en strålende innsats!

Picture of Mikkel Opsahl

Mikkel Opsahl

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

20°C
Clear sky
lørdag
41%
04:33
Min: 9°C
990
21:58
Max: 22°C
SSE 2 m/s
søndag
24°C
8°C
mandag
20°C
12°C
tirsdag
23°C
11°C
onsdag
23°C
11°C
torsdag
23°C
10°C
fredag
24°C
10°C
lørdag
0°C
0°C

Banetilstand

Golfbiler kun på grusveier