Lag NM herrer -Statusrapport dag 1

Kort status fra våre Hot Shots som nå er ankomne Telemark og starter Lag NM i morgen med 2 runder lørdag.

Norsjø hull 11
Norsjø hull 11 er en utfordring, hadde vart gøy med tirsdagsgolf her 🙂

Gutta har idag hatt innspill på en bane i nydelig stand! Back nine viser seg og ha noen nøkkelhull som kan vippe denne helgen begge veier. Gutta leverte birdier og noe eagler likt en hagelstorm på tirsdagsgolfen 🙂 Gutta er inlosjert på fashionable Bø hotell og har når dette skrives en team session der de går igjennom morgen dagen. Først ut er Paul og Fredrik som slår ut 09.00 fra hull 1 som seg bør. Deretter entrer våre 2 klubbmestere tee og starting time 09.10 (Jørn W og Henrik F) Begge fligther får med seg HOF golfklubb i ballen, disse har våre gutta spilt treningskamp mot og kjenner gutta, kanskje skaper det en feel good stemning i flighten som drar dem mot toppen av leaderboarden?

Vi stiller et sykt sterk lag på banen med spillere i god form men slaga skal slås og en score skal leveres. Gutta representerer Holtsmark Golf og vill gjøre oss stolte, det vi svarer med er støtte og følge med på leaderboard. Det er VI som klubb som spiller og det er VI som klubb som støtter!

 

Da gjenstår det bare og sitere en SAS pilot-nu kjør vi 🙂

Her kan dere følge gutta

https://golfbox.no/livescoring/tour/?language=1044#/competition/2543597/leaderboard

Caj «Admiral C» Holm

Caj Holm

Caj Holm

Wärmlänning, kom til Norge 1998, startet med golf i 2003.... Kom til Norge grunnet idretten og Eliteserie trener Innebandy.....

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

-1°C
Light snow
mandag
82%
07:24
Min: -3°C
987
17:41
Max: 3°C
NW 1 m/s
tirsdag
1°C
-7°C
onsdag
5°C
0°C
torsdag
2°C
-0°C
fredag
2°C
-0°C
lørdag
1°C
-6°C
søndag
2°C
1°C
mandag
0°C
0°C

Banetilstand

Anlegget er stengt for sesongen