Lag NM Senior 2020- så gikk det…..

Lag NM 202 er over for i år. Vi hadde 2 lag i år med på starstreken

vestfoldgjengen slapper
Ferdig med helgen-vel blåst 🙂 Her Vestfold gjengen som slapper etter nok en varm dag på banen…

Vestfold gjengen viste god form og klattret noen plasseringer opp til en 16 plass der lagets kapten Rolf «Roffe» Rønningen var anker med fin 82 runde, Kjell Arne med 86 og Lasse med 94 som blev totalt 262 og med det 16:e plass. Gjengen har spillt uten hcp og gjort sine saker som forventet og xtra hyggelig med å ha med McReidar i årets lag!

Norsjø gjengen som er rookies i div 2 ligger på en 4:e plass etter dag 1. Ettermiddagen blev brukt til mye putte trening så kapten Admiral var forsiktig optimistisk innfor søndagens singler. Kult at Holtsmark gikk ut fordelt på de siste 4 ballene og selveste Admiral i lederballen. Målsettning var og klare plassen med god margin, noe vi klarte men singlene blev en liten nedtur av ukjent grunn, den såg jeg ikke helt komme. Men gutta kjempet på og vi kom in på 260, der scorene var Caj 82, SAM 87, Bjørnar 91 og Per Morten 94. Helgen var for øvrig en innertier på alle områder og Holtsmark som klubb bemerket seg socialt og det i positiv forstand 🙂

Idag er det dagen derpå og sitter og tenker på neste år da vi skal prøve og stille 2 lag i div 3. Vi bør se over konkuranse tilbudet på forskjellige nivåer til neste år, vi må ut og få erfaring over dager på ukjente baner med ukjente folk og vi må gjøre det med organisert trening i kroppen underveis i sesongen. Vi må fortsette og bygge klubb feeling og vi må fortsette med og delta på det Golf Norge arrangerer. Klubben bør utvikle en sportsplan, det må ligge ferdige mandater for hva som gjelder iht kostnader og krav av utøver/deltakelse. Hva er klubbens ønsker? Hva ønsker spillere legge i og bli bedre som golfer? Dette blir tema som kommer opp i planlegging av neste sesong-viktig at du som spiller har et tilbud på ditt nivå! Dette er mine personlige tanker om kommende sesong men håper de deles av flere….

Men nå er vi der og deltar , jobben nå er og forbedre oss som klubb og spillere og mer rutinerte. Som leder av herregruppen vil jeg rette et stort takk til helgens spillere samt klubb som stilt opp med middler. Dette vare virkelig en fin helg der alle spillere har representert Holtsmark Golf på en meget fin måte.

Traktorn i Bø
Traktorn i Bø illusterer singlene på Norsjø 🙂

Her kan dere følge lagens fremfart i helgen

Norsjø Div 2

https://www.golfbox.no/portal/golf_info/gbtourframe.asp?language=1044#/competition/2542025/leaderboard

Vestfold Div 3

https://www.golfbox.no/portal/golf_info/gbtourframe.asp?language=1044#/competition/2542485/leaderboard

Caj «Admiral C» Holm

Picture of Caj Holm

Caj Holm

Wärmlänning, kom til Norge 1998, startet med golf i 2003.... Kom til Norge grunnet idretten og Eliteserie trener Innebandy.....

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

18°C
Clear sky
onsdag
49%
03:57
Min: 9°C
982
22:45
Max: 18°C
WNW 2 m/s
torsdag
20°C
10°C
fredag
19°C
8°C
lørdag
14°C
11°C
søndag
19°C
10°C
mandag
24°C
10°C
tirsdag
24°C
12°C
onsdag
0°C
0°C

Banetilstand

Golfbiler kun på grusveier Venstre side av green 11 er å betrakte som GUR