NM – For et fantastisk eventyr

NM i golf ble en opplevelse av de sjeldne. Vi kunne ikke skrevet den avslutningen vi fikk bedre.

Onsdag startet med ProAm. 11 lag stilte til start med hver sin pro. Stemningen var løs og fin gjennom hele dagen. Vinnerlaget ble Team Coca Cola med Kristoffer Reitan i spissen.

Torsdag skinte solen over Holtsmark. 1. runde av NM var i gang. Alle frivillige møtte opp og var klare til å sende ut Norgeseliten. Tidlig ble det klart at favorittene leverte «varene» på vår fantastiske bane. Solen holdt seg gjennom fredagen og lørdagen, og Holtsmark viste seg fra sin aller beste side.

Å arrangere et NM i golf er tidkrevende, men utrolig moro. Når man opplever 156 av Norges beste spillere som koser seg på banen, så må man si seg fornøyd. Utrolig hyggelig med alle de fine tilbakemeldingene vi fikk fra spillerne gjennom de 4 dagene de spilte hos oss.

Søndag kom, og plutselig ble det litt tøffere vær. Det regnet og yret stort sett gjennom hele dagen. EuroSport sendte live hele søndagen, og med Per og Henrik i bua så ble det en fantastisk sending. En stor takk til alle fra EuroSport som gjorde NM enda bedre for alle som ikke kunne komme ut å se det på banen. I tillegg rakk vi jo å få servert Per og Henrik noen kanelboller.

Henrik og Per var strålende fornøyde med kanelbollene de fikk servert.

En vinner ble kåret på søndagen, men ikke uten dramatikk. 4 birdies på de siste 4 hullene måtte til for at Krogh Johannessen kunne heve HMK’s pokal over hodet på green 18. Celine Borge gjorde det tilsvarende spennende i dameklassen.

Topp 3 i herreklassen Foto: Norsk Golf
Topp 3 i dameklassen Foto: Norsk Golf

Uten de frivillige i klubben hadde et arrangement som NM vært umulig å gjennomføre. Det er så rørende å se alle som stiller opp når vi trenger det. Fra tidlig morgen til sent på kveld hver dag. Vi som jobber på Holtsmark er utrolig stolte og ydmyke ovenfor dere som kunne stille opp. Dere skal alle vite at vi er veldig takknemlige for den jobben dere gjør.

Vi vil også benytte anledningen til å takke alle våre partnere som var med å dar lasset slik at NM ble det fantastiske mesterskapet det ble.

Her er et stort galleri med bilder som ble tatt under NM.

Mikkel Opsahl

Mikkel Opsahl

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

9°C
Clear sky
fredag
90%
05:21
Min: 9°C
978
16:57
Max: 16°C
SW 1 m/s
lørdag
16°C
9°C
søndag
15°C
8°C
mandag
16°C
8°C
tirsdag
13°C
6°C
onsdag
14°C
5°C
torsdag
13°C
4°C
fredag
14°C
4°C

Banetilstand

Golfbiler kun på vei både for de med og uten legeerklæring