Nordic League – en stor suksess

I 3 dager hadde vi turneringsspill i høy klasse på banen. Det er utrolig moro å se gode spillere «angripe» banen over 3 dager.

 

Tirsdag var første dag, og spillerne møtte en tung bane etter regn stort sett hele mandag. Likevel kunne vi presentere en bane som spillerne skrøt av. Morsomt oppsett, og generelle forhold som de likte. Med en snittscore på 73,75 slag var banen satt slik at spillerne kunne «angripe» en del flagg.

IMG 1096

Onsdag ble en stor dag for spesielt en spiller. Med en snittscore på 75,53 var det tydelig at banen var vanskeligere på dag 2 av turneringen. For Frithjof Rasmussen var tydeligvis banen VELDIG enkel denne dagen. Da han gikk inn i scoremottaket, kunne han notere en score på 62 slag. -10 er ny banerekord her hos oss på Holtsmark. At den blir satt av en amatør, og en junior er helt fantastisk. Frithjof satte seg dermed i en glimrende posisjon for siste dag. Han skulle ut i lederballen.

IMG 1095

Torsdagen var siste dag, og med perfekte spilleforhold skulle det gjøres opp om seieren. Etter en -10 runde på onsdag fikk Frithjof det litt tøffere på siste dag. Imidlertid endte han opp på en fin 4. plass med en 74 runde på siste dag. Etter at 72 hull var ferdigspilt stod det likt mellom Tobias Ruth og Simon Forsström. Begge spillerne fra Sverige måtte dermed ut i omspill på hull 6. Etter første omspillshull stod det fortsatt likt, og de måtte ned på tee på hull 6 nok en gang. Denne gangen klarte Tobias Ruth å overliste sin motstander, og kunne derfor kåres om vinner av Holtsmark Open 2022. Med scorene 68, 66 og 68 kunne an ta med seg 81.000 kr hjem til Sverige.

IMG 1108

Premieutdelingen gikk fint og vinnerne fikk sine vel fortjente premier. Det er moro at vi som arrangør får så mye skryt som vi gjør. Norges Golfforbund og Det Svenske Golfforbundet skrøt masse av oss. De frivillige, banen, organiseringen osv høster bare lovord. Spillerne var veldig fornøyde, og de håper at de kan komme tilbake til oss neste sesong igjen. Banemannskapet vårt har gjort en fantastisk jobb med å få banen opp på et nivå som gjør at Tour spillerne trives hos oss. Med et variert setup, og utfordringer som gir deg gevinster var spillerne meget fornøyde.

IMG 1098

Til slutt vil jeg rette en stor takk til dere som stiller opp frivillig på slike turneringer. Uten dere hadde vi ikke hatt mulighet til å arrangere. Dere er meget verdifulle for oss.

Mikkel Opsahl

Mikkel Opsahl

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

-6°C
Broken clouds
tirsdag
100%
07:24
Min: -6°C
987
17:41
Max: 0°C
SE 1 m/s
onsdag
5°C
-0°C
torsdag
3°C
0°C
fredag
3°C
1°C
lørdag
1°C
-4°C
søndag
2°C
0°C
mandag
2°C
0°C
tirsdag
0°C
0°C

Banetilstand

Anlegget er stengt for sesongen