NSG – Lagmesterskapet – Sånn gikk det!

Holtsmark med sterk innsats i NSG Lagmesterskap

3 plass borre
Team Onsoy
Team Onsøy
Team Bjaavann
Team Bjaavann
Team Borre
Team Borre (+ Fredrik Gruffman)
Holtsmark har under helgen 17-18 september vart representert på Onsøy, Bjaavann og Borre. Årets lag mesterskap for yngre senior i regi av Norsk Senior Golf gikk av stabeln.
 
For 2:e på rad så stilte vi med et damelag og for 3:e gang 2 herrelag. Med det interesse som vokst i denne åldersgruppen så kan det fort bli flere lag neste sesong.
 
I tillegg kjør vi lagserie under sesongen der vi tidligere vann pulja og stilte til sluttspil i Kongsberg uten å kommentere det ytterliggere 🙂 Men gøy var det.
 
Så hvordan gikk det?
Damene koste seg på Onsøy med leid hytte ved hull 18 og kom tagget til start. Overgang fra netto til brutto kan vare brutal og våre herlige «golfbabes» gjorde en fin innsats men havnet litt nedpå listene. Men rapporter sier noe om revansje lyste damer som vill forbedre dette med mer trening kommende sesong.
 
Bjavann gjengen fikk en skikkelig langtur og Hotel i Kristiansand, reka på brygga og ikke minst, en superfin bane på Bjaavann. Utfordrende og ny for 2 av spillerne noe best ballen på lørdagen bar preg av. 11 plass etter dag 1 var noe beskjedet til denne gjengen og vare. Søndagens singler skulle fikse dette og gutta avanserer til en fin 6:e plass. Bra gjort!
 
Borre boys startet bra og bestballen lørdag plasserte oss på 5:e plass, 6 slag fra pallen. Vi følte når vi kom in at vi hadde mer og gi og såg frem mot søndagens singler. her går vi som tåget og klatrer 3 plasser og kaprer 3:eplassen KUN 3 slag fra opprykk. Fredrik Gruffman blev premiert for dagens beste score. 
 
Dette er en av årets høyde punkter for oss som fyllt 50 og blir spennende og se om vi kan lyfte dette ytterliggere neste år. Ønsker du bidra og vill bli med på moroa så ta kontakt med undertegnende eller følg med på hjemmesiden og mail utskikk.
 
Caj Holm
 
Disse spillte for Holtsmark i år
 
Damelag i div 3 på Onsøy GK;
Annelene Søyland
Anne Gullberg
Marie Taknes
Evangeline Rønningen
 
Herrelag i div 2 på Borre GK;
Fredrik Gruffmann
Caj Holm 
Bjørn Bjerke
Stig-Arne Mellerud
 
Herrelag i 3 div på Bjaavann GK;
Kjetil Teigen
Kjell-Arne Sveinsen
Rolf Rønningen 
Lasse Løberg
 
 
Picture of Caj Holm

Caj Holm

Wärmlänning, kom til Norge 1998, startet med golf i 2003.... Kom til Norge grunnet idretten og Eliteserie trener Innebandy.....

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

12°C
Broken clouds
torsdag
55%
03:57
Min: 11°C
985
22:45
Max: 21°C
W 2 m/s
fredag
20°C
9°C
lørdag
14°C
11°C
søndag
20°C
11°C
mandag
22°C
11°C
tirsdag
25°C
11°C
onsdag
23°C
10°C
torsdag
0°C
0°C

Banetilstand

Golfbiler kun på grusveier Venstre side av green 11 er å betrakte som GUR