Gode nyheter til sultne golfere

Vi er veldig glade for at kokken Mats Hultin har takket ja til å overta kjøkkenet! Gjennom sesongen vil han bidra til deilig mat og god stemning både for spillere og andre besøkende på Holtsmark Golf.

I tillegg til å være en ivrig golfer, har Mats om lag 30 års erfaring fra kokkeyrket så han vet en del om hva som kan smake ekstra godt etter en solid runde. Mats legger vekt på gode råvarer og kommer til å lage all mat «fra bunnen».

Holtsmark Bistro åpner lørdag 17. april, men vil inntil videre servere rettene som take away. Så snart alt normaliserer seg blir det som vanlig servering på terrassen eller inne i caféen. Menyen blir tilpasset etter hvert som vi gjester gir uttrykk for hva som faller i smak. Sesongen starter med følgende utvalg:

Meny Holtsmark Bistro

Dagens suppe med brød 79,-
Karbonadesmørbrød 99,-
Rekesmørbrød 119,-
Fish & Chips med hjemmelaget tartarsaus 135,-
Husets hamburger med chips, salsa og limeaioli 149,-
Pizza Margarita 109,-
Pizza Vezuvio (skinke) 119,-
Pizza med pepperoni og løk 129,-
Pizza Parma 139,-

Velkommen til Holtsmark Bistro og et velsmakende måltid!

Picture of Mikkel Opsahl

Mikkel Opsahl

Golfbox

Dagens status

Sylling

-1°C
Few clouds
onsdag
80%
09:09
Min: -5°C
999
15:16
Max: 1°C
NNW 1 m/s
torsdag
-2°C
-6°C
fredag
-1°C
-7°C
lørdag
2°C
-1°C
søndag
-1°C
-5°C
mandag
4°C
-3°C
tirsdag
-0°C
-4°C
onsdag
0°C
0°C

Banetilstand

Banen er stengt for sesongen