Nye regler Tirsdagsgolfen 2019

terminliste

Tirsdagsgolfen 2019 er godt i gang, og det er meget gledelig at vi ser en økning i antall deltagere fra i fjor. I tillegg er det moro at flere damer også kaster seg med.

For at Tirsdagsgolfen skal kunne fortsette fremover så ser vi oss nødt til å stramme inn litt på regelverket. Følgende tiltak er derfor iverksatt fra i dag:

  1. Det er ikke lenger mulig å etteranmelde seg. Påmeldingsfristen er mandagen før kl 18:00. Ingen unntak. Proshopen vil heller ikke ta i mot etteranmeldte.
  2. Ved No Show vil vi fakturere 70 kr i startavgift og eventuell greenfee for de som ikke har fritt spill. No Show betyr de som ikke møter opp uten å gi beskjed til Turneringsleder. Dette handler om respekt for dine medspillere

Jeg vet at det har vært en del forskjellige definisjoner på «ballplassering på kortklippet». I henhold til reglene er kortklippet definert som fairway og fringe.

Vi ser også at spillhastigheten har økt gjennom sesongen. Nå kan kanskje en våt bane ta litt av skylden for det, men i går (18. juni) var det flere som brukte opp mot 5 timer på en runde. Dette er for lenge, så her må jeg be om at dere prøver å få opp spilltempo. Her er noen tips til hvordan det kan gjøres:

  1. Bruk 60/40 regelen. 60 sekunder til den første som slår i flighten og resten skal bruke 40 sekunder. Det gjelder alltid uansett hvor på banen.
  2. Husk at det nå kun er 3 minutter som det er tillatt å lete etter en mistet ball.
  3. «Ready Golf». Den som er klar slår ut først fra tee.
  4. Bli enige på første utslag om flagget skal i eller ut på green.
  5. Plukk opp ballen hvis du er utenfor scoringsmulighet. Før da dobbelt par +1 slag på hullet.

Håper på forståelse for dette, og at vi fortsatt kan ha Tirsdagsgolfen som en hyggelig og fin turnering i klubben.

Vennlig hilsen

Turneringskomiteen

2 KJUS Logo darkgrey PANTONE PRINT
Mikkel Opsahl

Mikkel Opsahl

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

-5°C
Broken clouds
tirsdag
86%
07:24
Min: -7°C
988
17:41
Max: 1°C
SE 1 m/s
onsdag
5°C
-0°C
torsdag
3°C
0°C
fredag
3°C
1°C
lørdag
1°C
-4°C
søndag
2°C
0°C
mandag
2°C
0°C
tirsdag
0°C
0°C

Banetilstand

Anlegget er stengt for sesongen