Tips til golfspill i varmen

Varmt vær krever forberedelser

Sommervarmen har kommet inn over oss her på Holtsmark. I den forbindelse tenkte vi at vi skulle gi dere noen tips om hva dere bør gjøre.

Før runden

Før du kommer på golfbanen bør du ha drukket godt med veske og spist et godt måltid. I tillegg kan det være lurt å pakke paraplyen i bagen for å kunne gi deg litt skygge ute på banen. Ta på deg lette klær, og smør deg med solkrem. Caps eller solhatt er å anbefale.

Under runden

Husk å drikke ofte, men lite hver gang du drikker. Kroppen er avhengig av å ta til seg veske hele tiden. Ikke drikk kun vann. Fyll gjerne på med energidrikk eller sukkerholdige drikker. Dette gir kroppen mer energi. I tillegg er det viktig å ta til seg mat i løpet av runden. Er du en av de som mister matlyst i varmen, så selger vi protein shakes og protein barer i shopen som er fine å ha med seg ut på banen. Bruk paraplyen din for å gi deg litt ekstra skygge.
Det kan også være lurt å ta av seg hansken sin mellom hvert slag. En svett og våt hanske er ikke en god golfhanske. Den vil virke glattere og grepet rundt køllen kan bli dårligere.

Etter runden

Fortsett å ta til deg godt med veske i ca 1,5 time etter at du er ferdig spilt. Du trenger påfyll i «lagrene» dine. Spis også gjerne et lett måltid når du kommer hjem eller ta en hyggelig matbit hos oss. Bytt sko før du kjører hjem. Golfsko har en tendens til å være varme. Sandaler anbefales å bytte til.

Med disse tipsene så håper vi at alle får en fantastisk golfrunde her hos oss på Holtsmark. Viktigst av alt er at dere koser dere her hos oss.

VELKOMMEN TIL HOLTSMARK GOLF!

Mikkel

Mikkel

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

19°C
Few clouds
lørdag
41%
03:15
Min: 9°C
985
19:36
Max: 20°C
WNW 4 m/s
søndag
18°C
10°C
mandag
20°C
10°C
tirsdag
21°C
12°C
onsdag
24°C
11°C
torsdag
26°C
13°C
fredag
26°C
9°C
lørdag
26°C
11°C

Banetilstand

Det jobbes med å utbedre for-greens