Trekning 1 av julekalender

Vi har trukket vinnere i luke 1 – 3, og her kan dere se hvem som har vunnet.

julekalender pakker

Luke 1:
Her var det mange som bommet noe veldig. Ut i fra svarene så er det greit at en del ikke bytter jobb med det første. For eksempel er det greit at Jørn Walther Kristiansen selger møbler, og ikke bestiller sand for oss med sitt svar på 15,4 tonn. Riktig svar på dette spørsmålet var 1600 tonn.
Nærmest var Sondre Arnesen som gjettet 1500 tonn. Han vinner en 3-pack med Callaway golfballer.

Luke 2:
Dagens premie er sponset av Dekk 1, og vinneren får en sesongs dekkhotell på en av Dekk 1 sine avdelinger. Selv om en del av våre fairways kan virke smale, så er de faktisk veldig brede på enkelte punkter. Riktig svar på dette spørsmålet er faktisk alternativ 1. Hull 6 er bred og fin.
Den heldige vinneren er Lasse Knutsen.

Luke 3:
Lasse spiller MYE golf. Vi har tatt utgangspunkt i antall registrerte runder i golfbox hos oss. De registrerte rundene som vi har er alternativ 1, 114 runder. Veldig mange hadde alternativ 3 som svar, så det er tydelig at Lasse har et «stempel» som en over snittet ivrig golfer. I tillegg kan det nevnes at Lasse selv ikke helt har kontroll på sine egne runder da han svarte feil på dette spørsmålet.
Den heldige vinneren er Jørgen Nilsen.

Alle vinnere bes ta kontakt med Mikkel på mail mikkel@holtsmarkgolf.no for avtale om avhenting av premier. Vi vil trekke vinnere hver onsdag og lørdag.

Vi ønsker alle lykke til med videre luker.

Mikkel Opsahl

Mikkel Opsahl

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

6°C
Broken clouds
søndag
62%
06:05
Min: 4°C
966
20:36
Max: 11°C
W 4 m/s
mandag
9°C
1°C
tirsdag
9°C
0°C
onsdag
7°C
-0°C
torsdag
7°C
0°C
fredag
8°C
0°C
lørdag
7°C
-1°C
søndag
0°C
0°C

Banetilstand

Anlegget er stengt for sesongen