Trekning 3 av julekalenderen

Vi har nå trukket luke 8 – 10 i årets julekalender. Her kan dere se riktige svar og de heldige vinnerne.

Luke 8:
Robert Trent Jones II er en av verdens mest respekterte banedesignere. Han har designet tre baner her i Norge. I tillegg til vår kjøre bane på Holtsmark har han også designet Miklagard og Bjaavann. Dette var det mange som visste, men den heldige vinneren av et logo håndkle fra Holtsmark er Helge Haavik.

Luke 9:
Vi prøver alltid å holde banen åpen så lenge det er forsvarlig, og at spillet ute på banen ikke ødelegger for kommende sesonger. I år har vi hatt en sesong på gjennomsnittet når det gjelder antall åpne dager. Totalt har 18-hullsbanen vært åpen for spill i 165 dager. Lasse Løberg har vært der i 164 av de….. he he he. Den heldige vinneren av en 3-pack med baller fra Callaway er Georg Balas.

Luke 10:
At vi har mange gressklippere på Holtsmark er det ingen tvil om. Alle har de stort sett forskjellige bruksområder. Det er rough klippere, fairway klippere, green klippere, tee klippere, vanlige gressklippere som bruker rundt klubbhuset osv. Hvis man legger sammen alle disse så blir det et stort antall gressklippere som er i bruk for å holde banen og området i fantastisk shape hver eneste dag. Riktig antall er 46 stk. Det var ikke så mange som trodde det var så mange klippere ute på Holtsmark, men det er det faktisk. Dette viser jo bare hvor stor maskinparken vår er, og hvor stor maskinpark vi trenger for å holde Holtsmark Golfbane så fin som den er. Den heldige vinneren av Holtsmark Greengaffel er Patricia Mendes.

Alle vinnere bes ta kontakt med Mikkel på mail mikkel@holtsmarkgolf.no for å avtale henting av premie.

Vi vil trekke nye vinnere på førstkommende onsdag. Lykke til.

Mikkel Opsahl

Mikkel Opsahl

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

10°C
Few clouds
fredag
93%
05:21
Min: 9°C
978
16:57
Max: 16°C
SSW 1 m/s
lørdag
16°C
9°C
søndag
15°C
8°C
mandag
16°C
8°C
tirsdag
13°C
6°C
onsdag
14°C
5°C
torsdag
13°C
4°C
fredag
14°C
4°C

Banetilstand

Golfbiler kun på vei både for de med og uten legeerklæring