Vi har nå trukket luke 11 – 14 i årets julekalender. Her kan dere se riktige svar og de heldige vinnerne.

Luke 11:
At vi har ansatt en ny assisterende banesjef er det tydelig at en del har fått med seg. Imidlertid er det faktisk noen som trodde det var Per eller Paul. Tror faktisk vi skal være glade for at det er Johan Nihlås vi har ansatt. En meget dyktig mann fra Skåne i Sverige. Det var mange med riktig svar. Premien denne gangen er full shine og polering pluss to plasser i golfturneringen deres i 2022. Premien er levert av Møller Bil avd. Asker og Bærum. Den heldige vinneren er Klaus Dieter Albroscheit.

Luke 12:
Her prøvde vi oss på en god gammeldags finte. Som mange av dere skjønte så var det bare en av de nevnte turneringene som ikke har blitt arrangert i 2021. Det vil si at alternativ 1, 2, 3 og 4 var riktig svar. Monstergolfen var den eneste som ikke ble arrangert. Vinner av 3-pack med baller fra Callaway er David Norberg

Luke 13:
Dette var ikke så enkelt for mange, og her forventet vi også stor spredning i svarene. Det spilles mye golf ute på Holtsmark, og mange var «way off». Vinneren tok en matematisk tilnærming som viste seg å funke bra. Vinneren bommet med 933 runder. Det riktige svaret er 21597 runder, og den som kom nærmest med sitt svar på 22530 runder var Bjørn Lindeberg Bjerke. Bjørn vinner et headcover til en av sine wooder.

Luke 14:
Banerekorder er alltid moro, og imponerende. For de av dere som har lagt merke til det, så står scorekortet til spilleren som har banerekorden i en ramme på peishylla i klubbhuset. Riktig svar her var alternativ 1. Det var mange som visste dette, og vi har trukket ut en vinner ved navn Espen Semmerud. Premien denne dagen er sponset av Coca Cola, og er en perfekt gave til hustruen.

Alle vinnere bes ta kontakt med Mikkel på mail mikkel@holtsmarkgolf.no for å avtale henting av premier.

Ny trekning igjen førstkommende lørdag. Lykke til.

Mikkel

Mikkel

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

24°C
Few clouds
fredag
44%
03:29
Min: 12°C
992
19:20
Max: 25°C
SE 2 m/s
lørdag
25°C
13°C
søndag
25°C
13°C
mandag
27°C
14°C
tirsdag
22°C
16°C
onsdag
26°C
14°C
torsdag
20°C
11°C
fredag
22°C
9°C

Banetilstand

Det jobbes med å utbedre for-greens