Trekning 5 av julekalenderen

Vi har trukket de heldige vinnerne av luke 15 – 17. Her kan du se hva som var riktig svar og hvem som vant.

julekalender pakker

Luke 15:
At det kreves mange maskiner for å lage en golfbane er det ingen tvil om. Ulike størrelser og bruk. Den største maskinen vi brukte hos oss var på hele 82 tonn og var en doser. Ikke veldig mange som gjettet riktig, men noen var det. Den heldige vinneren av en 3-pack Callaway golfballer er James Paddon.

Luke 16:
Greenene våre er genrelt ganske store, men det er noen som er ganske små. Alternativene vi ga dere er de tre minste greenene på banen, og den aller minste er hull 13. Det har blitt lagt merke til at Tore Njå ikke har svart denne dagen da hans svar på størrelse på største green har diskvalifisert han fra å uttale seg om greener på Holtsmark i all fremtid. Heldigvis så har vi mange medlemmer som har noe forhold til størrelser, og den heldige vinneren av en fantastisk gavepakke fra vår samarbeidspartner Riis Bilglass er Lasse Løberg.

Luke 17:
Den nye ballmaskinen vår har god kapasitet. Den er ca dobbel så stor som den forrige, og har en kapasitet på 18.000 baller. Det var en del som gjettet riktig her. Den heldige vinneren av et gavekort fra Travis Matthew er Elin Arnesen.

Alle vinner bes ta kontakt med Mikkel på mail mikkel@holtsmarkgolf.no for avtale om henting av premie.

Neste trekning blir onsdag 22. des. Lykke til.

Picture of Mikkel Opsahl

Mikkel Opsahl

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

18°C
Clear sky
lørdag
46%
04:33
Min: 9°C
991
21:58
Max: 22°C
SSE 1 m/s
søndag
24°C
8°C
mandag
20°C
12°C
tirsdag
23°C
11°C
onsdag
23°C
11°C
torsdag
22°C
12°C
fredag
24°C
13°C
lørdag
0°C
0°C

Banetilstand

Golfbiler kun på grusveier