Trekning 6 av julekalenderen

Vi har nå trukket vinnerne av luke 18 – 21. Se hva som var riktig svar og hvem som vant videre på siden.

Luke 18:
Det er mye folk som må jobbe med banen vår for å holde den i så fantastisk stand som den er. Mange av disse folkene ser vi sjelden da de begynner å jobbe lenge før vi slår ut om morgenen. Disse guttene og jentene er våre helter, og det er de som skal ha all ære for at banen vår er så bra som den er. Alle som en gjør de en fantastisk jobb under Mads Thers sin ledelse. De for aldri nok skryt, så på vegne av alle vil jeg benytte anledningen til å takke alle 30 personene som har jobbet på banen denne sesongen. Det vil si at det var alternativ 3 som var riktig. Vinneren av en 3-pack med baller fra Callaway er Casper Lindell.

Luke 19:
Det går med mye drivstoff gjennom en hel sesong ute hos oss. Det brukes både diesel og bensin. Totalt i sesongen 2021 har vi brukt 20.000 liter med drivstoff. Alle maskinene ute hos oss bruker fossilt drivstoff. Det er alt fra små gressklippere til store traktorer som er beregnet med her. Vinneren av et logo håndkle er Fridtjof Larsen.

Luke 20:
Holtsmark golfbane ble åpnet i «etapper». Først ble 1-6 åpnet, og det er derfor disse hullene kalles for «The Original Six». Etter at disse ble åpnet, fikk vi på plass tre hull til slik at vi fikk 9 hull. De tre hullene som ble åpnet etter 1-6 var 11, 12 og 13. Det vil si at riktig svar var alternativ 3. Det påpekes her at Ove Uthaug var litt «cocky» i svaret sitt og mente at dette burde man vite. Alikevel klarte han å svare feil. Mange visste dette, men den heldige vinneren av et gavekort fra Callaway er Hilde Elisabeth Bjerke.

Luke 21:
Dette var en morsom variant. Caj Holm er jo en fargeklatt i klesstilen (not). Derfor var det utrolig moro å kunne få tatt et bilde av han i noe annet enn grått og navy. Overraskende mange som synes Caj ligner på en asiater ved navn Hideki Matsuyama. Må innrømme at jeg ikke helt ser likheten, men for all del….. Caj ligner nok mest på alternativ 4 her. En fantastisk golfspiller ved navn Billy Horschel er tydeligvis Caj sitt forbilde. Mange visste dette, og den heldige vinneren av en Holtsmark Greengaffel er Marcus Conley.

Alle vinnerne bes ta kontakt med Mikkel på mail mikkel@holtsmarkgolf.no for avtale om henting av premie.

Nå drar det seg til og de siste dagene nå er det store premier hver dag. Lykke til.

Mikkel Opsahl

Mikkel Opsahl

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

-14°C
Broken clouds
mandag
82%
07:57
Min: -14°C
988
14:22
Max: -11°C
NNW 1 m/s
tirsdag
-10°C
-14°C
onsdag
-10°C
-13°C
torsdag
-8°C
-13°C
fredag
-2°C
-8°C
lørdag
1°C
-1°C
søndag
1°C
-2°C
mandag
-1°C
-1°C

Banetilstand

Anlegget er stengt for sesongen