Våren med herregruppen

Treningsanlegget på Holtsmark – vår vakre lekegrind

Mange nye, mange gamle, mye moro, noen savnet…

De to siste sesongene har vært vanskelige å planlegge grunnet Covid, men vi satset alt på et kort og kom i gang først av alle. EU-kontrollen den 29. april lokket hele 34 spillere – det var ny rekord! Før den tid kjørte vi tre kule og vidt forskjellige webinar. Webinar vil vi ha flere av gjennom de mørke månedene, så noe positivt har vi da fått ut av denne pandemien.

Vi har hatt rekorddeltakelse med hele 165 deltakere og over 9 treninger blir det et snitt på over 18 spillere. Fantastiskt! Fordi vi er mange, har vi delt spillerne på hcp-nivå og gruppene har vært preget av iver, treningsvilje og godt humør. Gruppe 2 (som har litt høyere hcp) har hatt noen av de beste treningene og har samtidig hatt veldig stabil deltakelse med flere nye spillere, så det ser ut som om opplegget treffer bra. Nå gjenstår kun vår populære turnering Snorgolf og så er det ferie før vi starter opp igjen i august.

Fra den spede start med herregruppen for snart fire år siden har Bjørnar «BXG» Søderberg stått ved min side i tykt og tynt. Han har også representert klubben tre ganger i Lag-NM. Savnet av Bjørnar i gjengen er enormt og vi tenker på han hver dag og vi krysser fingrene for at treningen hans går fremover. Stor takk til alle gutta som har hjulpet meg med det praktiske på trening – det betyr mye!

Lag-NM Senior

Tirsdag 15. juni startet sesongen på alvor med tirsdagsgolfen og med det kvalifisering for Lag-NM Senior i august der Holtsmark stiller med to herre- og ett damelag. 2. divisjon spiller på Norsjø som i fjor og 3. divisjon på Kongsberg, damene skal spille 2. divisjon antagelig på Kongsberg. I tillegg til tirsdagsgolf kan man kvalifisere seg via resultat på Sissener- og Østlandstour. Når dette skrives så ser det ut som vi er en fin gjeng som skal spille Østlandstour på Kjekstad 24. juli. Vår nyopprettede sportskommité står for uttak og budsjett for Lag-NM, så her er det bare og melde seg på tirsdagsgolf og krydre med nevnte turneringer. Uttak kommer etter turnering på Kjekstad tipper jeg.

Hva skjer til høsten?

Jeg skal snart spikre høst sesongen for herregruppen og ønsker å prøve litt nytt med flere konkurranser i forskjellig form. 19. august blir nok første gang, da er vi ferdige med Lag-NM som kommer til å tid med banebesøk, lagtrening og spillstrategi. I høst blir det forhåpentligvis mulighet for en liten tur over grensa i oktober. En avslutningstur på sesongen med konkurranse og overnatting vil passe bra etter to sesonger kun i Norge. Jeg vil gjerne forslag og hjelp til det som skal arrangeres, så si i fra hvis du ønsker å bidra!

Caj «Admiral C» Holm

Caj Holm

Caj Holm

Wärmlänning, kom til Norge 1998, startet med golf i 2003.... Kom til Norge grunnet idretten og Eliteserie trener Innebandy.....

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

14°C
Broken clouds
lørdag
48%
03:15
Min: 11°C
983
19:36
Max: 19°C
WNW 3 m/s
søndag
17°C
10°C
mandag
21°C
9°C
tirsdag
22°C
11°C
onsdag
23°C
13°C
torsdag
24°C
12°C
fredag
24°C
8°C
lørdag
22°C
8°C

Banetilstand

Det jobbes med å utbedre for-greens