Viktig info om Vinterserien

Simulatorgolf
bildetekst

Informasjon om Vinterserien på Peggen.

I forbindelse med Vinterserien på Peggen i Asker så er det en del praktisk info jeg må be alle deltagere sette seg inn i. Les derfor gjennom dette:

Vi gleder oss til å gjennomføre Vinterserien for Holtsmarks medlemmer på Peggen i Asker. Første runde går av stabelen allerede nå 5. nov. Annenhver tirsdag vil vi ha 12 plasser på Peggen. 

Det vil bli OoM gjennom hele sesongen. Da banene vi skal spille ikke ligger i golfbox må vi føre OoM manuelt. Dette vil vår alles kjære Espen Semmerud ta seg av. Det vil være de tre beste resultatene som teller, og finalerunden spilles med topp 12 spillere på OoM listen. Finalerunden gir doble poeng i OoM. Vi vil informere fortløpende om stillingen i OoM gjennom vinteren.


Litt praktisk info. Vi starter kl 18:00 hver tirsdag vi er på Peggen. Møt derfor opp i god tid. Det er ikke tillatt med Golfsko med spikes og skoene må også være «rene», så det kan kanskje være greit å bruke «innesko». Det er kun tillatt med rene baller uten tusj og markeringer.

Turneringsledelsen setter opp «flightene» og vi ber om at disse følges. Husk at dette skal være like mye sosialt som det skal være en konkurranse. Etter at jeg har snakket en del med Karl (Mr. Peggen) så har vi blitt enige om at alle spiller med 75% av sitt normale hcp. Det blir rettferdig for alle. I oppsettet som ligger på hjemmesidene våre står det også hvilke utslag som skal benyttes for herrer og damer.

Det spilles netto golf i en klasse, så her er det alle mot alle. For at vi skal kunne registrere score på dere så må ALLE deltagere ta et bilde av scorekortet sitt og sende det til Mikkel Opsahl på en melding. Dette sendes da på 90750864. Kan også sendes via Messenger på Facebook.

Prisen hver og en skal betale er 325,- kr. Dette betales til Peggen før start hver gang og inkluderer kaffe.

Det er selvfølgelig muligheter for andre Holtsmarkmedlemmer og komme for å ta en prat og se på spillet. Husk at vi ønsker å holde et sosialt miljø gjennom vinteren, og det er det som er hoved motivasjonen med Vinterserien.

Kos dere så masse, og jeg håper alle får en fin opplevelse på Peggen gjennom vinteren.

De som er såkalte NoShow vil bli fakturert 325,- kr. Viktig at man gir beskjed hvis man er forhindret å komme. Det er spillere som står på reserveliste som gjerne vil spille.


Golfhilsen fra


Turneringskomiteen

Picture of Mikkel Opsahl

Mikkel Opsahl

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

16°C
Scattered clouds
torsdag
83%
04:33
Min: 14°C
986
22:19
Max: 21°C
WNW 1 m/s
fredag
22°C
15°C
lørdag
22°C
13°C
søndag
20°C
12°C
mandag
20°C
14°C
tirsdag
19°C
11°C
onsdag
21°C
9°C
torsdag
0°C
0°C

Banetilstand

Venstre side green 11 er å betrakte som GUR