Whats In The Bag Holtsmark- Bjørn L Bjerke

Media avdelningen til herregruppen ønsker at vi blir mere kjent med hverande. Derfor lanserer vi Whats In The Bag, der vi presenterer en medlem og hans bag. Kult koncept der vi blir mer kjent og det er alltid gøy med utstyr.

Vedr Utstyr finnes det 2 regler enligt Caddie Holm

  1. Alt utstyr er bra intil man eier det!
  2. En dårlig sving vinner alltid over en bra klubba!

Idag presenter vi selveste Monster Master Bjørn L Bjerke sin bag

Bjørn L Bjerke

Bjørn bilde
Bjørn er gla etter alle golfers drøm-HIO på hull 17 uke 23

Driver

driver

Titleist D2 9,5 gr med Mitsubishi Diama 60 gr i stiff flex

5-Wood og Hybba

wooder

Titleist 917 5 wood 18 gr med Mitsibishi Diama blue 70 gr i stiff flex.

Titleist 816 H2 Hybrid 19 gr med Mitsubishi Diama 70 gr i stiff flex

Jern

jern

Ping Iblade 4-PW med KBS Tour 120 gr i stiff flex. Standard Lie

Wedger

Wedger

Ping Glide 2,0 50-54-58 med KBS Tour 120 med stiff flex. Standard lie

Putter

putter 1

Taylormade TP SOTO 3030 med Superstroke grep.

Bagen

Bag
En fryktet syn på Holtsmark-Bagen og tralla til Monster Master Bjørn

5 spørsmål om bagen og golf

Favorittkølle i bagen?

Må vel nesten si putter’n. Viktigste køllen i baggen, den må spille på lag skal man ha en god runde. 54 grader wedgen er også mye brukt, innspill på 85-75m samt chipper, denne må også være på lag om jeg skal ha en god runde.

Noen kølle som vart med lenge og aldri forsvinner ut av bagen?

Alle har vært med like lenge, 3 år. Har ingen problemer med å bytte ut køller om jeg finner noe som jeg mener er mer riktig for meg.

Hvilket slag gleder du deg mest til på en runde?

Synes innspillet på hull 11 er fantastisk bra. Her må man ha presisjon og man bør lande mykt. Når innspillet med alt fra 54gr til 7 jern lander på green gir det en deilig følelse. Alle par 3 hullene på HM er også fantastiske, det å lande på green gir som oftest en par, bommer man må man virkelig kjempe…

Noe du alltid har med i bagen?

Vann, avstandsmåler og mat, viktige greier for meg ….

Hvem er ditt golf forebilde/idol?

Må nesten trekke fram de unge lovende i Norge, Hovland, Ventura og Reitan vil trolig glede oss i mange år framover…..

Caddie Holm kommenterer bagen

Etter og ha torket tårer som strilt nedover kinden, tårer av glede for dette er en vakker bag og kunne fort vart min. La meg forklare. Driver, Hybba og Wood kjenner jeg godt-Titleist 917 serien med 816 Hybba. Knall bra serie og kanskje den serie som matchet 910 serien som er ikonisk. Mitsubishi skaften følger en råd tråd i oppsettet og oppleves like for hver kølle. Bjørn og sin hybba er som regel Game Over for oss andre 🙂 Men den 5:er wooden lurer jeg på, lik i loft som hybban og så bra som Bjørn slår den-bytt 5:wood til 3 Wood og ha et bra alternativ fra tee hvis drivern er litt vrang. 5:wood fra tee med pegg blir høy og med mye spinn, et litet tips fra caddie Holm der. Jernen er overraskelsen i bagen-Ping Iblade!! De var etterfølgern til S55 og her kjenner jeg meg veldig igjen da jeg selv spiller på Ping i210. Inførandet av Hydro Pearl Finish, tungsten i tåen og veldig «slikk» design, dette er vakre o sexy jern. Sexy o vakker er ikke det du tenker på når du hør ordet Ping men de har virkelig kommet seg. Nyere modeller som Ping Blueprint og i500 forsterker dette. Selvsagt følger Bjørn opp på en nyedlig måte når det gjelder wedger, PW han bruker er 46 gr og da blir det 50-54-58, perfekt! Ping Glide «glider» in i jernsettet på en meget delikat måte. Puttern er som regel hot når Bjørn spiller, en Taylormade TP model, klassisk Anser hode med en plumber neck-funker alltid.

Bagen bær preg av en rød tråd, vi ser det i oppsettet der modellserier henger sammen og skaften er like, noter samme skaft i wegde som jern-klasse! De fleste flyr runt med «wedge flex» som for mange er alt for stivt og gir for lite spin.

Denne bagen var en skikkelig lekkerbisk og han som eier den har jaggu levert!

Vi takker Monster Master Bjørn for presentasjonen av sin bag og ønsker han masse lykke til med sin sesong ute på Holtsmark. Etter forrige sesong er det helt klart-Bjørn er «The Man To Beat»

Picture of Caj Holm

Caj Holm

Wärmlänning, kom til Norge 1998, startet med golf i 2003.... Kom til Norge grunnet idretten og Eliteserie trener Innebandy.....

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

21°C
Clear sky
lørdag
34%
04:33
Min: 9°C
990
21:58
Max: 22°C
SSE 2 m/s
søndag
24°C
8°C
mandag
20°C
12°C
tirsdag
23°C
11°C
onsdag
23°C
11°C
torsdag
23°C
10°C
fredag
24°C
10°C
lørdag
0°C
0°C

Banetilstand

Golfbiler kun på grusveier