Whats In The Bag Holtsmark-Henriette Syr

 

Vedr utstyr finnes det 2 regler enligt Caddie Holm

  1. Alt utstyr er bra intil man eier det!
  2. En dårlig sving vinner alltid over en bra klubba!

Media avdelningen til Herregruppen har dessverre vart permitert under pandemien men nå begynner folk strømme til kontoret ute på Aker brygge 7:e etasje. Så her kommer en favorit i reprise-WITB. Her kommer flere medlemmer kontinuerlig få lov å vise opp bagen sin samtidig som vi blir kjent med medlemmet under konseptet «Meet The Member» 

Henriette Syr

Driver

driver

Callaway Paradym 10,5 gr.

Skaft:Project X HZERDUS GEN 4 Silver 50 Graphite, Regular

 

5 Wood

5 w

Callaway Paradym 18 gr

Skaft: Project X HZERDUS GEN 4 Silver 60 Graphite, Regular

Driving Iron

Utility

Callaway Paradym 21 GR.

(arkivfoto)

Skaft: Project X HZERDUS GEN 4 Silver 65 Graphite, Regular

 

Jern

jern

Callaway Paradym 5-PW

Skaft: Project X HZERDUS GEN 4 Silver 65 Graphite, Regular

 

 

Wedger

wedge

Callaway Jaws RAW  52, 58, grader. 

Skaft: True Temper Dynamic Gold Spinner 115 Steel BLACK

52 – (10 S Bounce)

58 – (10 S Bounce)

 

Putter

putter

 

Scotty Cameron GoLo Black

Bagen

golfbag

 

Callaway Chew Dry

 

5 spørsmål om bagen og golf

Favorittkølle i bagen?

-Vanskelig å velge, står mellom noe så kjedelig som et 7 jern eller en hybrid. Rett og slett fordi de er så lette å slå at det kan jo ikke gå dårlig? De kan også brukes hvor som helst og når som helst. I rough, rundt green, bunker, fairway, utslag.. osv. Valgene er uendelige. Trofaste venner.

Noen kølle som vart med lenge og aldri forsvinner ut av bagen?

-I år er faktisk alle køllene byttet ut med nyere modeller. Men jeg har hatt en Nike Machspeed SQ 5 wood i baggen i nesten 14 (?) år. Den har A flex, er supermyk og lett med 19 grader loft. Jeg fikk den når jeg var rundt 12 år og tok den først ut av golfbaggen nå i vinter. Helt fantastisk golfkølle og tror jeg aldri har slått et dårlig slag med den, det går bare ikke.

 

Hvilket slag gleder du deg mest til på en runde?

Drive i medvind. Gjør ikke alle det?

Noe du alltid har med i bagen?

Pegger, tyggis og vannflaske.

Hvem er ditt golf forebilde/idol?

Suzann Pettersen og Rory McIlroy (må jo si Tiger og da).

   Noen spørsmål om deg

 

Hvordan havnet du i Sylling og Norges beste bane Holtsmark?

-Ble fristet med en klubb som ville utvide det sportslige tilbudet som helhet, få mer kvinner i trening og en større juniorgruppe. Deretter fikk jeg frie tøyler til å sette opp, lage og gjøre hva jeg ville. Kombinasjonen av det sammen med Norges beste treningsanlegg kunne jeg ikke si nei til!

Hva er ditt inntrykk så langt av klubb og miljø?

Virker som et veldig bra klubbmiljø! Alle er velkomne, hjelper til med det de kan og er på tilbudssiden. Føler meg utrolig godt tatt imot.

 

Hvilket hull er best på hovebanen og hvorfor?

Hull 11. Personlig liker jeg alltid et utfordrende par 4 hull hvor man må tenke litt. Vanskeligere greenområde og man kan plassere utslaget litt i forhold til pinnen. Jeg synes det er fint.

Hva er ditt forhold til ganens beste venn Nakkekotelett?

-Delikatesse. 11/10.

 

Caddie Holm kommenterer bagen

Baggen bær preg av at vi har et samarbeid med Callaway og Henry er lojal mot det-liker det. Jeg var trener i Nor 92 i 18 år og vi hadde UMBRO og var lojal mot det men likte det ikke 🙂

Det som går igjen i baggen er den nye Paradym serien til Callaway der drivern tidlig tog seire på PGA og flere av spillene byttet direkte, noe som er uvanlig. Driver og Wood går langt og er meget tilgivende, en spennende serie som passer mange spillere. Farven er en vanndeler der det er 50/50. Jeg er som kjent farveblind så holder meg neutral her jeg. 

Jern er i utgangspunkt en klassisk muscle back med mye «stuff» på innsiden f eks 67 gr tungsten. Det som er litt spennende er at Henry har valgt graphite som skaft denne gang-dette sier hon noe om ovenfor. Ellers går det en rød tråd med en serie skaft som matcher bra. 

Kanskje litt uventet med et oppsett med kun 2 wedger, men en pro har flere lengder med hver kølle og mange som har 4 wedger bland amatører har ikke en eneste konsekvent lengde, men 4 wedger skal de ha gitt.. Så dette sier noe om mångsidighet og formåga/skills til å slå mange forskjellige slag rundt green.

Putter er en Scotty GoLo-populær model som hengt med i mange år nå.

Her er det bare å sitere Average Joe aka Mikkel-Røddi bag.

Tusen takk Henriette at du tog deg tid til dette og at vi fikk mulighet å bli bedre kjent med deg. Jeg har personligen hatt protime med deg og vart på våre treninger for lavere hcp og jeg o gjengen har storkost oss til nå.

Så ta en protime folkens med Henriette-det kommer dere ikke angre på. Videre har hon Custom Fitting og er god på Trackman. 

Så takk for denne gang så ser vi hvem som dykker opp i WITB neste gang….

Foore 

Caj Caddie Holm

Caj Holm

Caj Holm

Wärmlänning, kom til Norge 1998, startet med golf i 2003.... Kom til Norge grunnet idretten og Eliteserie trener Innebandy.....

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

-6°C
Broken clouds
tirsdag
99%
07:24
Min: -6°C
987
17:41
Max: 0°C
SE 1 m/s
onsdag
5°C
-0°C
torsdag
3°C
0°C
fredag
3°C
1°C
lørdag
1°C
-4°C
søndag
2°C
0°C
mandag
2°C
0°C
tirsdag
0°C
0°C

Banetilstand

Anlegget er stengt for sesongen