Whats In The Bag Holtsmark- Knut Haraldseid

Media avdelningen til herregruppen ønsker at vi blir mere kjent med hverande. Derfor lanserer vi Whats In The Bag, der vi presenterer en medlem og hans bag. Kult koncept der vi blir mer kjent og det er alltid gøy med utstyr.

Vedr Utstyr finnes det 2 regler enligt Caddie Holm

  1. Alt utstyr er bra intil man eier det!
  2. En dårlig sving vinner alltid over en bra klubba!

Idag presenter alltid like engasjerte Knut Haraldseid sin bag!

Knut Haraldseid

Idag er det Knut som viser oss sin bag og har for anledningen satt på seg finstasen.

Driver

Nike Vapor Speed med Mitsubishi Tensei CK 50 gr i Flex A

5-Wood

Nike Vapor Fly med Mitsubishi Tensei CK 65 gr i Flex R.

Hybrid

Nike Vapor Fly med Mitsubishi Tensei CK 80 gr Flex R.

Jern

Nike Vapor Fly 5-P med UST Mamia Recoil 460 F2 skaft.

Wedger

Callaway MD 3 52, 56, 60 med True Temper Dynamic Gold i Wegde flex.

Putter

Odyssey Divine Line-2 ball. Baller jeg spiller på er Callaway Supersoft og Crome Soft.

5 spørsmål om bagen og golf

Favorittkølle i bagen? Det varierer…

Noen kølle som vart med lenge og aldri forsvinner ut av bagen?

Puttern min! Den svikter sjelden

Hvilket slag gleder du deg mest til på en runde? Ingen spesielle slag, jeg gleder meg og komme ut og spille. I etterkant er det alltid morsomt og tenke på de gode slagene. En god (lang o rett) drive, et bra inspill på green, en chipn roll (tap in) og gjerne litt lange og kronglete putter som sitter 🙂

Noe du alltid har med i bagen? Saft! Og riktignok i ikke på bagen men på armen-golfklokka mi.

Hvem er ditt golf forebilde/idol? Bruker ikke krefter på og ha idoler. Burde kanskje si Michelson siden vi er omtrent like gamle.

Caddie Holm kommenterer bagen

Dette er en bag som bør preg av solid custom fitting fra ACADEMY tiden på Holtsmark da Nike var vårt brand. Køllene holder godt den tid idag. Driver er 5-6 år gammel og var startskuddet på den nye vapor serien, driver høstet god kritikk og var «sneaking loong» på den tiden. 5-wood og hybba i samme serie med Tensei CK skaften er godt valg! Knut har jern 5 som laveste jern og gapper bra med hybba-5 wood-The Big Dog (Drivern) Et eksempel til etterfølgelse. Jernen er i kategogorien SGI (Super Game Improvment) med mye forgivness og de er lange. Personligen syns jeg de ser litt kule ut, dette er perfekte køller for Knut som får den hjelp han trenger for og få opp ball i luften. Veldig spennende med recoil skaften som nå i senere tid virkelig har blitt bra alternativ til rene jern skaft. Grafitt er ikke lengre bare grafitt.

På wedge fronten Callaway Mack Daddy 3, knallbra wedger, her hadde jeg nok gått for 54-58 og thats it, men Caddie Holm har aldri likt lob wegde og må skjønne at det ikke gjelder for alle 🙂 Avslutningsvis putter, klassiske, eller retter sagt ikoniske 2 ball, den leverer den dag idag!

Knut spiller på litt høyre HCP en de andre bager vi til nå presentert, han har utstyr som hjelper han med og få ut mest mulig av sine slag samt oppnå en større grad av mestring og golfglede.

Vi takker Knut for presentasjonen av sin ba med intervjuet og ønsker at driver har speed og jernen flyr kommende sesong.

Caj Holm

Caj Holm

Wärmlänning, kom til Norge 1998, startet med golf i 2003.... Kom til Norge grunnet idretten og Eliteserie trener Innebandy.....

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

13°C
Clear sky
lørdag
50%
03:13
Min: 11°C
981
19:36
Max: 19°C
WNW 3 m/s
søndag
17°C
10°C
mandag
21°C
10°C
tirsdag
23°C
10°C
onsdag
25°C
12°C
torsdag
25°C
12°C
fredag
24°C
9°C
lørdag
24°C
9°C

Banetilstand

Det jobbes med å utbedre for-greens