Whats In The Bag Holtsmark- Reidar A Åsheim

Media avdelningen til herregruppen ønsker at vi blir mere kjent med hverande. Derfor lanserer vi Whats In The Bag, der vi presenterer en medlem og hans bag. Kult koncept der vi blir mer kjent og det er alltid gøy med utstyr.

Vedr Utstyr finnes det 2 regler enligt Caddie Holm

  1. Alt utstyr er bra intil man eier det!
  2. En dårlig sving vinner alltid over en bra klubba!

Idag presenter vi en liten godbit og kanskje noe vi ikke trudde var mulig men som vi innerlig håpet-Bagen til Mcreidar! La meg først fortelle en av sesongens beste minner. Dette skjedde under Monstergolfen, vi er inne på 4:e runde og går oppover hull 10, ser at det sitter en man med pled på venstre side ved kiosken og ser på ballen som går forbi-jeg ser at det er Mcreidar, jeg blir helt varm inni meg, går frem og hilser og småprater samtidig som jeg lover og gjøre en birdie for han. Løftet innfris og får applaus av Mcreidar. Det er et fint minne fra årets sesong for meg…..

McReidar beskriver neden reisen sin under vintern og her kommer det tydelig frem hva et miljø av mennesker og klubb kan bety for den enkelte. Når vi kommet dit at klubben og dess medlemmer er en inspirasjon til å vare delaktig i og kjempe for-ja da har vi kommet langt som klubb. En klubb er ikke bare jag uten vi og vi tar vare på hverandre i Holtsmark Golf Klubb….

Reidar A Åsheim

Reidar
Dagens bag er Mreidar Åsheim sin.

Driver

Driver

Ping G30 SF med Ping Alta 55gr skaft i S flex. 2 lag tape

3-Wood

Fairwaywood 3

Ping G30 SF med Ping Alta 65 gr skaft i stiff flex. 14,5 grader og 2 lager tape.

Jern

Jern

Ping G410 4-9. Ping AWT 2.0 skaft i S flex. 2 gr uppright samt 2 lager tape

Wedger

Wedge

Ping G 410 i PW (42,6), UW (47,6), SW ( 52,6) LW (58) 2 lager tape her med

Putter

Putter

Scotty Cameron Futura 6M, 38 tummer Dual balkance med 50 gr i øverst i skaft. Loft på putter 3,5 gr og 40 grams vikter i tå og hæl.

Bagen

Full bag 2
Bennington Quiet Organizer-waterproof

5 spørsmål om bagen og golf

Favorittkølle i bagen?

Må bli 7-jernet som foruten tradisjonelle slag er den den kølle jeg benytter mest til å chippe rundt green.

Noen kølle som vart med lenge og aldri forsvinner ut av bagen?

Har blitt veldig glad i putteren som vokser jo mer en trener med den og har en balanse som passer meg bra.

Hvilket slag gleder du deg mest til på en runde?

Det beste uansett resultat er utslaget på hull en, da er man i gang og har en trivelig runde foran seg med gode venner.

Noe du alltid har med i bagen?

Godt med baller , greengaffel og ikke minst godt humør for en hel runde. 

Hvem er ditt golf forebilde/idol?

Er ikke så mye idoler her men jeg liker godt å følge med på PGA samt de norske som nå er i full fart oppover.

Til sist-du har gjennomgått en svær behandling under vintern, att nå se deg ute på golfbanen på Holtsmark gleder oss enormt McReidar. Kan du si noe om hvordan din instilling og opplevelse av golf ev har endret seg under den tøffe reisen du vart gjennom under vinter halvåret.

Ja, du sikter nok til at jeg fikk benmargskreft som resulterte i 5 mnd med sykehusopphold i isolasjon siste året. Har nå fått stamselletransplantasjon og er… forhåpentligvis på bedringens vei. Gjennom måneder i isolasjon der jeg noen ganger var helt utslott og mer død enn levende var det god tid til å tenke, hver dag falt tankene tilbake på Holtsmark og alle golfvenner der. Framtidsutsiktene var jo usikker men jeg drømte hver dag om at jeg skulle tee-off en dag. Etter hvert som våren meldte seg og jeg startet å spise selv satte jeg meg et optimistisk mål om at jeg kunne bli så bra til KM at jeg kunne fullføre en eller to dager. Framgangen har gått over all forventning og før KM hadde jeg flere runder og i dag har jeg over 20 runder på Holtsmark. Mye av framgangen og motivasjonen på sykehuset og etter kan jeg takke alle mine venner på Holtsmark som har støttet meg hele tiden, TUSEN TAKK.

Caddie Holm kommenterer bagen

Normalt kommenter jeg bagen men her fikk jeg et så bra og detaljert svar fra McReidar og velger og presentere det i sin helt het-les og lær !

Når det gjelder valg av hvilke køller som jeg skal ha i bagen har jeg overlatt det til Simen på Custom Golf Senter i Oslo. Da jeg kjøpte mine første nye køller våren 2015 slo jeg gjennom 7 kølleprodusenter, etter 3 dager var resultatet et klart PING. Da var det bare å ta høyde, wrist til gulv, fingerlengder, lie, svinghastighet etc. slik at køllene kunne tilpasses på fabrikken før jeg fikk dem. Når jeg i fjor vår skiftet alle jern og wedger slo jeg kun gjennom alle typene til Ping og målte svinghastigheten for å bestemme stivheten på skafta, endte jeg opp med G410.

Hvis helsa holder og jeg kan spille neste sesong vurderer jeg å bytte ut jern 4 til G410 Hybrid/Rescue.

reidar 3
Henke Bjørnstad og McReidar
reidar 4
Drive for show-put for dough….
gullbrød reidar
En av utalige gullbrø challenge-Mcreidar roffer åt seg det meste i kjent stil….

Vi takker McReidar Åsheim for en detaljert utgave av WITB som setter et verdig punktum for årets bagger til våre medlemmer. Det kommer noen førespørsler i forskjellige mailbokser under vintern til klubbens medlemmer, så kan jeg lage litt ferdig, tar en god stund og lage hvert innlegg. Med dette takker jeg for meg og årest sesong er herved i boks 🙂

Caj Caddie Holm

Picture of Caj Holm

Caj Holm

Wärmlänning, kom til Norge 1998, startet med golf i 2003.... Kom til Norge grunnet idretten og Eliteserie trener Innebandy.....

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

18°C
Clear sky
lørdag
46%
04:33
Min: 9°C
991
21:58
Max: 22°C
SSE 1 m/s
søndag
24°C
8°C
mandag
20°C
12°C
tirsdag
23°C
11°C
onsdag
23°C
11°C
torsdag
22°C
12°C
fredag
24°C
13°C
lørdag
0°C
0°C

Banetilstand

Golfbiler kun på grusveier