Arbeid på drivingrangen

Vi starter jobben med å utbedre rangen vår

Fra og med mandag 10. juli vil det foregå en del jobbing på drivingrangen. 

Vi skal nå i førsteomgang fjerne asfalten og støpe nytt dekke for å rette opp alle utslagsstedene. Bedre drenering skal også på plass. Vi vil også flytte de nye utslagsstedene ca 1,5 meter fremover for å skape mer plass bak de som står og slår. Det gjør vi for å øke sikkerheten.

Under perioden vil det være en del støy fra arbeidet som gjøres. Rangen vil ikke være stengt, men vi benytter oss av gresstee foran der gresset er fjernet. Banemannskapet er i gang med å klippe ned gresset til samme lengde som på fairway.

Når det gjelder overbygget på rangen, så vil ikke det komme opp denne sesongen. Vi starter jobben med å sette opp dette etter sesongslutt, og det vil da stå klart til sesongstart 2024.

Banearbeid kommende uke

Mandag 10. juli og halve tirsdag 11. juli, vil banen være stengt på grunn av banearbeid. Jobben som skal gjøres er den jobben vi som elsker golf hater at man gjør, men som er livsviktig for at vi skal ha fantastiske forhold hele sesongen. Alle fairways skal vertikalskjæres og dresses. Det vil si at det kommer til å bli en del sand på banen. 

Vi håper at alle forstår at denne jobben må gjøres.

Mikkel Opsahl

Mikkel Opsahl

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

11°C
Broken clouds
mandag
72%
05:28
Min: 8°C
982
16:51
Max: 15°C
SW 2 m/s
tirsdag
14°C
6°C
onsdag
14°C
7°C
torsdag
12°C
5°C
fredag
10°C
4°C
lørdag
5°C
2°C
søndag
4°C
3°C
mandag
13°C
5°C

Banetilstand

Golfbiler kun på vei både for de med og uten legeerklæring