Banestatus 10. april

bane10april1

Kjære medlemmer,

Her kommer en oppdatering på banen mens vi forbereder oss til den kommende
sesongen.

Hovedbanen:

Arbeidet med å klargjøre hovedbanen har pågått siden 29. februar da snømåkingen startet. Vi lot plast dukene bli liggende i to ekstra uker på greenene for å minimere potensielle
skader fra is. 

Fjerning av plasten startet 14. mars, og ga oss vårt første glimt av greenene siden de ble dekket til i november. Alle dukene var borte fra greenene rett før påske.

Totalt sett er vår vurdering så langt ganske positiv. Selv om det er noen mindre skader,
lik den vi opplevde i fjor, er den ikke stor nok til å hindre åpningen vår. For å sette det i perspektiv, er greenområdet på den 18-hulls banen 10 000 kvm2, der bare 250 kvm2 har skader.

Treningsområde:

Beklageligvis har de to putting greenene pådratt seg betydelig mer skade og vil være stengt til de er fullstendig restituert. Imidlertid har chipping greenen kommet seg uskadd gjennom
vinteren!

Frem mot sesongstart:

Vi satser på å kunne åpne driving range og 9-hullsbane lørdag 20. april! Dette vil vi bekrefte tirsdag 16. april. Booking vil ikke være tilgjengelig før denne datoen.

De mildere temperaturene og regnet har medført betydelig forbedring. Er vi optimistiske med tanke på forventede temperaturer i uke 16 vil dette kunne fjerne all den resterende snøen på hovedbanen.

I tillegg er planen å starte reparasjoner på de skadede områdene på 18-hullsbanen og putting greenene i uke 16. Vi planlegger å bruke duker som fremmer vekst av gress over disse områdene for å fremskynde prosessen.

Det er viktig å merke seg at hovedbanen fortsatt er flere uker unna åpning, da det fortsatt er områder med snø på nesten hver fairway.

Vi setter stor pris på deres tålmodighet og forståelse mens vi iherdig forbereder banen for den kommende sesongen.

Med vennlig hilsen,

John Kenny og banemannskapet

bane10april4
Picture of Henriette Syr

Henriette Syr

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

9°C
Clear sky
fredag
75%
03:57
Min: 9°C
986
22:45
Max: 20°C
WNW 1 m/s
lørdag
15°C
11°C
søndag
20°C
11°C
mandag
22°C
11°C
tirsdag
24°C
13°C
onsdag
25°C
12°C
torsdag
24°C
14°C
fredag
0°C
0°C

Banetilstand

Golfbiler kun på grusveier Venstre side av green 11 er å betrakte som GUR