Høsten har meldt sin ankomst, og her er litt info om det

1B8A9781 1200px

Høsten er en fantastisk tid å spille golf på. Friske morgener, og en bane som nærmest er i perfekt shape. Dette er ingredienser som gjør at det er noe spesielt ved det å spille golf på høsten. Imidlertid betyr også høste kortere dager, frost, regn og mye annet vi må forholde oss til. 

Her kommer litt info om høsten her på Holtsmark, og hvilke regler vi må forholde oss til.

Åpningstider golfbanen:
Det er ikke mulig å gå ut på banen før kl 08:00 lenger. Dette er fordi vi må gi banemannskapet mulighet til å jobbe i dagslys. Derfor trenger de en time ekstra på morgenene i perioden fremover.

Åpningstider Proshop:
Proshopen vil holde åpen som følger fremover
Man – Søn: 08:30 – 18:00

frost on grass early morning frost morning bokeh in grass grass

Høsten kan gi oss dager hvor vi vil ha frost på banen om morgenen. Dette er uunngåelig. Ved frost i gresset vil vi ikke kunne slippe spillere ut på banen før den har forsvunnet.

Det er head greenkeeper som bestemmer når vi kan slippe spillere ut på banen. De som jobber i proshopen har ingen ting med det å gjøre, og de kan heller ikke ta en avgjørelse. Ved full bane (spesielt i helger) vil de som blir rammet av frost få slettet sin starttid. Om mulig vil vi kunne finne en annen starttid, men erfaringsmessig så er dette vanskelig. Tenk derfor over dette når du booker din starttid.

Når stenger vi for sesongen?

Dette er det umulig å svare på. Historisk sett så stenger vi i midten av oktober. Imidlertid har denne sesongen vist oss at været er veldig uforutsigbart. Greenkeeping trenger tid til å gjøre banen klar for vinteren etter at vi stenger, og det vil være en totalvurdering som avgjør når vi eventuelt må stenge.

Velkommen til oss på Holtsmark for en fantastisk golfrunde i høst

Picture of Mikkel Opsahl

Mikkel Opsahl

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

14°C
Overcast clouds
torsdag
93%
04:31
Min: 14°C
985
22:19
Max: 21°C
W 1 m/s
fredag
22°C
15°C
lørdag
22°C
13°C
søndag
20°C
12°C
mandag
20°C
14°C
tirsdag
19°C
11°C
onsdag
21°C
9°C
torsdag
0°C
0°C

Banetilstand

Venstre side green 11 er å betrakte som GUR