Klubben trenger flere trenere

På grunn av økt aktivitet i klubben trenger vi nå flere trenere. Er du vår neste trener?

Paul innfor gjengen gral

Har du lyst til å lære mer om golftrening og bidra i klubben

Golfforbundet (NGF) arrangerer hvert år Trener 1 kurs der hensikten er å utdanne trenere til VTG opplæring og treningsaktiviteter for nybegynnere. Kursets hovedmål er å:

  • Kunne legge til rette aktivitet for barn, unge og nybegynnere i samarbeid med trenerteamet og hovedtreneren i klubben.
  • Kunne legge til rette for et trygt, spennende og godt sosialt miljø og ivareta den enkeltes behov.
  • Utvikle utøverens fysiske, psykiske og sosiale egenskaper
  • Kunne lære bort grunnleggende tekniske ferdigheter.

 

Samtidig får du mange gode tips om hvordan du selv kan trene for å bli en bedre golfer, og du treffer mange hyggelige og likesinnede fra andre klubber. Det er ikke noe krav til at du må være en proff golfer for å delta på dette kurset. Her kan du være med selv om du har 30 i hcp.

Selve kurset går over to weekender (fredag til søndag), en på våren og en etter sommerferien, samt to kvelder med Teamsmøter. I tillegg må du delta i 45 timer med treningsaktiviteter i løpet av sesongen. Disse timene burde ikke være noe problem da vi har planlagt en rekke VTG kurs og treningsaktiviteter for nybegynnere og barn/unge gjennom sesongen. Kursavgiften dekkes av klubben.

For mer informasjon ta kontakt med vår sportslige leder Henriette Syr på email henriette@holtsmarkgolf.no samt gå inn på NGFs nettsider https://www.golfforbundet.no/klubb/utdanning/kurstilbud-og-utdanning/trenerutdanning/trener-1a/

Mikkel Opsahl

Mikkel Opsahl

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

10°C
Broken clouds
søndag
37%
06:02
Min: 4°C
969
20:36
Max: 10°C
WNW 9 m/s
mandag
9°C
1°C
tirsdag
9°C
0°C
onsdag
7°C
-0°C
torsdag
7°C
0°C
fredag
2°C
1°C
lørdag
8°C
1°C
søndag
0°C
0°C

Banetilstand

Anlegget er stengt for sesongen