Vi feiret klubben med rekorddeltagelse under årets Klubbmesterskap

KM 23

Klubbmesterskapet er klubbens høydepunkt hver sesong. Det er da vi skal feire oss selv. I år ble det rekorddeltagelse med 144 spillere påmeldt. Utrolig moro.

Været spilte på lag med oss på lørdag, men da kvelden kom åpnet nok en gang slusene seg og det datt ned vann. 36 mm med regn på 6 timer ble for mye for banen som allerede er mettet med vann. Turneringsledelsen så ikke noe annet valg enn å avlyse runde 2 på grunn av uspillbar bane. 

Vi sendte ut sms til alle med informasjon om premieutdeling kl 12:00. Meget gledelig var det å se at så mange stilte opp på premieutdelingen selv om det ikke ble noe spill. Det vitner om et fantastisk klubbmiljø, og det er vi enormt takknemlige for.

Fleipen satt løst på terrassen da en etter en kom for å delta på premieutdelingen. Utrolig moro for oss som arrangerer at det kom så mange.

På grunn av vårt 20-års jubileum var det jo en del konkurranser rundt på banen. Vi håper alle synes det var moro. Tusen takk til våre partnere som stilte med fantastiske premier.

Til slutt vil vi gratulere alle Klubbmestere, og fullstendig resultatliste finner du her.

Vi avslutter innlegget med en liten «begravelse»

 

Picture of Mikkel Opsahl

Mikkel Opsahl

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

17°C
Overcast clouds
onsdag
90%
04:31
Min: 14°C
983
22:20
Max: 17°C
WNW 1 m/s
torsdag
21°C
14°C
fredag
22°C
14°C
lørdag
22°C
13°C
søndag
23°C
14°C
mandag
19°C
15°C
tirsdag
17°C
14°C
onsdag
0°C
0°C

Banetilstand

Venstre side green 11 er å betrakte som GUR