Kvalifisering til årets Lagmesterskap

Norsk Senior Golf (NSG) arrangerer hvert år et Lagmesterskap for både herrer og damer. Vi på Holtsmark har deltatt i både herre- og dameklassen de siste årene og ønsker også å stille lag i årets mesterskap

For å delta i Lagmesterskapet i regi av NSG krever det at man fyller 50 år eller mer i løpet av inneværende år samt at man er medlem i Norsk Senior Golf.

Lagmesterskapet spilles i 3 divisjoner og gjennomføres 26. og 27. august. Vi på Holtsmark har kvalifisert oss for ett herrelag som skal spille i 2. divisjon og ett i 3 divisjon. Enn så lenge er ikke spillested 100% avklart, men det kan se ut som om arrangørbanene for våre lag vil være Norsjø respektive Grenland. Hvert lag skal bestå av 4 spillere.

I Lagmesterskapet er spillformatet slik at det på lørdag spilles en runde bestball med 2 spillere på hvert lag. Søndag spilles det en runde singlespill hvor det er 3 tellende runder fra hvert 4 mannslag. Begge runder spilles som brutto slagspill.

Vi ønsker å stille sterkest mulige lag samtidig som vi ønsker å gi alle de spillerne som er ønsker å delta muligheten til å kvalifisere seg for lagene. Vi har derfor besluttet å ta ut laget til Lagmesterskapet basert på resultater fra følgende turneringer;

  • NM Senior på Salten GK 10. og 11. juni
  • NM Mid-Am på Mjøsen GK 24. og 25. juni
  • Onsdagsgolf på Holtsmark for de 4 onsdagene i perioden fra 21.juni til og med 12.juli


For å ha tellende kval-runder i Onsdagsgolfen må man spille i bruttoklassen fra utslag 58 (gjelder kun for herrespillere).

For de som ikke har anledning til å delta på overnevnte turneringer og/eller vil spille flere kvalifiseringer setter vi også opp kvalifiseringsturneringer på Holtsmark 3 ganger i løpet av juni. Disse kvalifiseringsturneringene arrangeres;


Påmelding til kvalifiseringsturneringene på Holtsmark kan du gjøre i Golfbox eller ved å klikke på de datoene som passer over.

Dersom noen av klubbens medlemmer spiller på Tour’er eller turneringer som er høyere rangert enn de som er nevnt ovenfor og kan vise til gode resultater der, vil det selvfølgelig bli vektlagt når NM-laget tas ut.

Det endelige laguttaket til Lag NM gjøres i uke i uke 29 basert på en samlet vurdering av spillernes resultater i de overnevnte turneringene

Lykke til

 

Hilsen

Sportskomiteen

Jørn, Stig Arne og Per-Morten

Mikkel Opsahl

Mikkel Opsahl

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

19°C
Clear sky
søndag
36%
02:06
Min: 8°C
994
20:30
Max: 20°C
S 2 m/s
mandag
22°C
8°C
tirsdag
22°C
7°C
onsdag
25°C
12°C
torsdag
25°C
9°C
fredag
25°C
10°C
lørdag
23°C
8°C
søndag
25°C
10°C

Banetilstand

Provisorisk green på hull 14