Lag NM på Norsjø 2023

Holtsmark er på plass

Kommende helg spilles det Lag-NM på Norsjø. Holtsmark stiller selvsagt med et lag som satser på og gjøre det så bra som mulig. Under våren har det vart kvalifisering for og ta plass på laget og vi har sendt en fin gjeng til Norsjø. 

Medieavdelningen til Herregruppen tog en telefon ned for og sjekke ståa med gutta. Lars Johan W Tandberg tog telefonen og kunne avlegge følgende rapport.

Hei gutter
Hvordan er stemningen i gruppa og hvordan ser tiden frem til Tee off ut?

Frode har kokkelert på kjøkket og lagt god mat, vi bor i et kjempefint Air-bnb hus. Vi bor 10 min fra banen og har idag vart og spilt en intern match og gjort oss noen tanker in mot helgen.

So Far So Good som de sier i Hof…

Frode briljerer på kjøkkenet der det er myz.
Dere spiller på nydelige Norsjø-hva blir nøkkelen for og lykkes her i helgen ?

-Her må vi spille smart og konservativt samt vare kreative og virkelig planlegge slagen. Dette er en ballstrikers paradise. Bane er utfordrende men har en del gode muligheter for birdies. Vi har totalt sett mange runder på denne bane og ser hva som må gjøres.

Hva er målsettningen i laget for kommende helg?

Opprykk!! Vi har gode muligheter, ser ut som det blir jevnt i år så vi må komme godt igang. Ellers ønsker vi ha det gøy sammen og ikke minst representere vår klubb Holtsmark på en bra måte.

Elitidrettsmen er glade og slappe på rommet mellom slaga.

Hvordan er formen hos gutta i laget? Who’s Hot lissom ?

Stian er i sykt godt slag om dagen, øvrige er på stigende form og vi er optimistiske innfor helgen. Avgjørende blir nok å få in speed på greener og vare aggressive i puttingen… Ellers så har vi det fint og føler oss klare alle 5.

Lagets Hot Shot med en burkläsk i hånda

Da gjenstår det kun og ønske dere masse lykke til med spillet i helgen og jeg er rimelig sikker på at dere har hele Holtsmark bak dere.

Make Us Proud Boys 

Dere følger Holtsmark Hot Shots her…

Erik og Snefrid følger som vanligt med i Golfbox-gjør det du med!
Caj Holm

Caj Holm

Wärmlänning, kom til Norge 1998, startet med golf i 2003.... Kom til Norge grunnet idretten og Eliteserie trener Innebandy.....

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

13°C
Few clouds
mandag
85%
05:28
Min: 8°C
983
16:51
Max: 16°C
SSW 1 m/s
tirsdag
14°C
6°C
onsdag
15°C
7°C
torsdag
12°C
5°C
fredag
10°C
4°C
lørdag
5°C
2°C
søndag
4°C
3°C
mandag
13°C
5°C

Banetilstand

Golfbiler kun på vei både for de med og uten legeerklæring