Lagmesterskapet 2023-så gikk det!

Herrer divisjon 2 vinner klart på Drammen og tar steget opp til div. 1!

Lag NM 2023

12 spillere i sving i helgen på Grenland  Golf og Drammen GK. Utfordrende vær gjorde helgen til en prøvelse, ikke minst på Drammen der 2:e runde måtte avlyses.

Gjengen på Grenland bodde i Skien og Porsgrunn og har etter raporter og bilder hatt det kjempe hyggelig sammen på tur.

Damene hadde det noe tyngre i år en forrige sesong men melder om høyre motivasjon for å trene mer og komme sterkere tilbake neste år. Viktig å være på plass og lære få erfarenheter og deretter utvikle konceptet. Damen trenger flere spillere og med kommende tur til Eda så kan det knekkes noen koder ?

Herrer havner på 6 plass likt i fjor. Meget bra lørdag setter dem i posisjon. Går Fourball 7 slag bedre en i 2022. Søndagen singler går litt mer trått og her går gjengen  på 267 som er  14 slag mer en i 2022. Allikevel holder gjengen sin 6:e plass og det er sterkt! De er kun 13 slag fra pallen!!

Drammensgjengen flyr ut av blokka og det meste sitter, ikke minst som lag og paren leverer. Alle 4 spiller meget godt og når runde er over leder Holtsmark med hele 11 slag!! Paul/Caj går -5 og Dennis/Trond går -4. Når vi reiser hjem vet vi innerst inne at det er klart, litt senere på kvelden får vi beskjed at runde 2 er avlyst da noen eldre hadde sklidd i noen bakker og med regnet som var meldt så gjaldt lørdagens resultater og vi var klare for spill i div 1 neste sesong!

Holtsmark Golf klubb ønsker takke alle spillere  for årets deltakelse samt gratulere til opprykket-vel fortjent!!

Snefrid party
Snefrid og Erik feirer når opprykket var klart ! (Bilde lånt fra Discovery)
Caj Holm

Caj Holm

Wärmlänning, kom til Norge 1998, startet med golf i 2003.... Kom til Norge grunnet idretten og Eliteserie trener Innebandy.....

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

6°C
Broken clouds
søndag
62%
06:05
Min: 4°C
966
20:36
Max: 11°C
W 4 m/s
mandag
9°C
1°C
tirsdag
9°C
0°C
onsdag
7°C
-0°C
torsdag
7°C
0°C
fredag
8°C
0°C
lørdag
7°C
-1°C
søndag
0°C
0°C

Banetilstand

Anlegget er stengt for sesongen