Lagmesterskapet 2023-så gikk det!

Herrer divisjon 2 vinner klart på Drammen og tar steget opp til div. 1!

12 spillere i sving i helgen på Grenland  Golf og Drammen GK. Utfordrende vær gjorde helgen til en prøvelse, ikke minst på Drammen der 2:e runde måtte avlyses.

Gjengen på Grenland bodde i Skien og Porsgrunn og har etter raporter og bilder hatt det kjempe hyggelig sammen på tur.

Damene hadde det noe tyngre i år en forrige sesong men melder om høyre motivasjon for å trene mer og komme sterkere tilbake neste år. Viktig å være på plass og lære få erfarenheter og deretter utvikle konceptet. Damen trenger flere spillere og med kommende tur til Eda så kan det knekkes noen koder ?

Herrer havner på 6 plass likt i fjor. Meget bra lørdag setter dem i posisjon. Går Fourball 7 slag bedre en i 2022. Søndagen singler går litt mer trått og her går gjengen  på 267 som er  14 slag mer en i 2022. Allikevel holder gjengen sin 6:e plass og det er sterkt! De er kun 13 slag fra pallen!!

Drammensgjengen flyr ut av blokka og det meste sitter, ikke minst som lag og paren leverer. Alle 4 spiller meget godt og når runde er over leder Holtsmark med hele 11 slag!! Paul/Caj går -5 og Dennis/Trond går -4. Når vi reiser hjem vet vi innerst inne at det er klart, litt senere på kvelden får vi beskjed at runde 2 er avlyst da noen eldre hadde sklidd i noen bakker og med regnet som var meldt så gjaldt lørdagens resultater og vi var klare for spill i div 1 neste sesong!

Holtsmark Golf klubb ønsker takke alle spillere  for årets deltakelse samt gratulere til opprykket-vel fortjent!!

Snefrid og Erik feirer når opprykket var klart ! (Bilde lånt fra Discovery)
Caj Holm

Caj Holm

Wärmlänning, kom til Norge 1998, startet med golf i 2003.... Kom til Norge grunnet idretten og Eliteserie trener Innebandy.....

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

10°C
Broken clouds
mandag
77%
05:28
Min: 8°C
982
16:48
Max: 16°C
WSW 2 m/s
tirsdag
14°C
6°C
onsdag
15°C
8°C
torsdag
13°C
5°C
fredag
10°C
4°C
lørdag
5°C
2°C
søndag
4°C
3°C
mandag
13°C
5°C

Banetilstand

Golfbiler kun på vei både for de med og uten legeerklæring