Lagmesterskapet 2023

3 plass borre

Holtsmark er på plass med 3 lag under helgens storturnering i Norge der over 800 spillere deltar.

Til helgen går Lagmesterskapet for Seniorer. Holtsmark har hele 3 lag i action. På Grenland & Omegn GK har vi Damer og Herrer i div 3 og på Drammen GK spiller Herrer div 2.

I Juni og juli har det blitt kjørt kvalifiseringer for og kapre en av de gjeve plassene. Det er 6:e gang Holtsmark stiller fra den spede start på Atlungstad i 2018. Neden følger kort presentasjon av lagen.

Team Onsoy

Denne flotte buketten representerer Holtsmark på Grenland. Evangeline Rønningen, Marie L Taknes, Annelene Søyland, Anne Gullberg. Jentene har vart på Grenland og spilt inn, og har hatt flere samlinger og stiller bedre forberedt en noen gang.

Nøkkelen for jentene er  å senke skuldrene og gå ut og spille golf og slå slagen de vet de kan. 

Kjetil Linderberg anno 2008

Herrelaget i 3:e divisjon som spiller på Grenland  & Omegn golf klubb består i år av Kjetil Teigen, Lasse Løberg, Rolf Rønningen, Ove Uthaug. 

Lagets anker denne helgen er den pånyttfødde, og formspiller #1  Kjetil Teigen som vist opp mye fint spill i flere turneringer. 

Nøkkelen for denne gjengen er og skjønne dette er turneringsspill og ikke selskapsrunde. Course management og disiplin er medisinen. Gutta har alle verktøy for og komme rundt denne banen på greie scorer.

Caj o Paul

2:e divisjon skulle egentlig gå på nydelige Norsjø men blev av ukjente grunner flyttet til Drammen GK, og dit sender vi Paul Nilbrink, Dennis Den Roover, Trond Orlin, Caj Holm.  Dette er det sterkeste laget vi har hatt og målet er så klart opprykk, men slagen skal slås og Caj  «Tour Life» og  Trond «Dr Golf» kan ikke «surfa på en rekmacka» Dennis og Paul er profesjonelle og har vart med om dette mange ganger. Vi har en fin miks av litt av hvert i dette laget.

Undertegnende syns det er hyggelig og endelig spille en Fourball sammen med Paul etter vårt samarbeid med klubbtreningene under 3 år.

Nøkkelen for dette laget er og kjøre på 4 sylindere, klarer vi det bør vi klare opprykk.

Snefrid o erik
Som vanlig følger Snefrid og Erik med spent i Golfbox !

Her følger du våre lag i helgen

2:e divisjon Drammen

3:e divisjon Grenland

Damer

Herrer

 

Lets get ready
Caj Holm

Caj Holm

Wärmlänning, kom til Norge 1998, startet med golf i 2003.... Kom til Norge grunnet idretten og Eliteserie trener Innebandy.....

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

4°C
Scattered clouds
mandag
76%
07:04
Min: 0°C
995
17:56
Max: 4°C
ENE 4 m/s
tirsdag
3°C
-2°C
onsdag
-1°C
-3°C
torsdag
1°C
-9°C
fredag
0°C
-10°C
lørdag
-1°C
-9°C
søndag
0°C
-7°C
mandag
0°C
0°C

Banetilstand

Anlegget er stengt for sesongen