MidAm 2023, eller Kompani Holtsmark.

Inspill Fredag

Holtsmark største klubb på Mjøsa-Bøtta blev med hjem..

MidAm 2023 er over, 8 pers var på plass fra Holtsmark der vi satt farve på helgen  både på bane og camping. Fredagen begynte med en flott inspillsrunde der vi blev tatt på senga av grise tøff rough og knallharde greener. Bane var meget kupert så El trallene til folk fikk jobbe på høygir. Lars Johan viser prov på god fysik og bærer alle 3 runder. Et eksempel til etterfølgelse 🙂

Etter runde var det insjekk på Sveastrand Camping og det var selveste St. Hans aften med mye liv og danseband, flere i følget valgte å bade i Mjøsa. Utpå kvelden satte masterchef CC igang og lagde en meget god pastarett med kylling. Utpå kveld litt mys ,klemz, kos o senga.

CC tar oppvaska
Masterchef CC tar oppvaska-alle hadde en oppgave i Kompani Holtsmark.

Lørdag var det tidlig oppe og alle var på bane i god tid for oppvarming. Resultaten fra dag 1 var varierende med et lysende unntak-Paul Nilbrink glider in på Mjøsen GK spiller bane usett og leverer 66 (-4) som er nytt banerekord etter ombyggnad av bane. Sykt imponerende! Deilig ettermiddag på camping med «stirring» det er veldig viktig på camping skjønte vi etter hvert. På kvelden tog vi en tur til Peppes i Gjøvik da Henrik har connections høyt opp i konsernet. Vel hjemme blev det golf på TV o mere mys klemz o kos.

Brakkeliv
Lars Johan og Kjetil er klare for en ny dag, noter ny strekkt seng til Kjetil !
Tidlig sondag morgen
Paul og Henk lager en plan for dagen.

På søndagen er vi mer on fire og har knekt koden bedre for og score på banen.  Young Guns er med i gruppen med de 8 beste rundene på søndagen og Old Guns er med i gruppen med de 4 beste rundene, alle avanserer på søndagen og Paul fortsetter imponere og vinner MidAm 2023 med 9 slag!!

Verdt og nevne er at første reis gutt Kjetil Teigen forbedrer seg med 10 slag og avanserer hele plasser. Så ikke nøl å bli med i 2024!

Øvrige resultater finner du her

https://www.golfbox.no/app_livescoring/tour/default.asp?language=1044#/competition/3704535/leaderboard/3676788

Noen bilder fra helgen...

Paul Vinner
Paul holder takk tale på premie utdelningen.
Henrik slapper pa rommet
Gode senger sikret god søvn-viktig og slappe litt mellom slaga.
Stian i bolle keps
Stian i en Espa bolle hatt som han i tillegg spillte i på lørdag 🙂
Beach Boys
Når vi bor så tett er personlig hygiene viktig-her et eksempel på det til etterfølgelse representert av Stian og Lars Johan.
CC tourigt
Touriga CC driver ut oss med et jern...
Caj Holm

Caj Holm

Wärmlänning, kom til Norge 1998, startet med golf i 2003.... Kom til Norge grunnet idretten og Eliteserie trener Innebandy.....

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

-6°C
Broken clouds
tirsdag
99%
07:24
Min: -6°C
987
17:41
Max: 0°C
SE 1 m/s
onsdag
5°C
-0°C
torsdag
3°C
0°C
fredag
3°C
1°C
lørdag
1°C
-4°C
søndag
2°C
0°C
mandag
2°C
0°C
tirsdag
0°C
0°C

Banetilstand

Anlegget er stengt for sesongen