Our Champion Golfers of the Year

Vi har kåret klubbens beste golfere gjennom sesongen

1

Daikin Onsdagsgolfen spilles hver onsdag gjennom hele sesongen. Dette er ryggraden i klubbmiljøet, og en fin mulighet for våre medlemmer å prøve seg på turneringsspill. Gledelig er det å se at antall deltagere øker år for år. Nytt i år var egen juniorklasse.

Lørdag 16. september ble siste runde spilt, og det ble dramatisk med tanke på Order of Merit.

I bruttoklassen var det klart før start hvem som skulle vinne, og hvem som ville ende på 2. plass. Imidlertid var det heftig kamp om 3. plassen. Når 18 hull var spilt på lørdag, måtte Caj Holm og Tom Robert Bergan ut i omspill på hull 6 for å kåre en bronsevinner. Der viste Caj seg fra sin beste side, og tok det på første omspillshull. Vinner i bruttoklassen ble Stian Lund, og 2.plassen gikk til Henrik Franck. Total OoM liste for bruttoklassen kan du se her.

Nettoklassen ble en «rysare». Her ble det endringer etter siste runde. Med doble poeng i potten var det mye å spille for. Når 18 hull var spilt kom Ketil Thue som en rakett fra 10. plass på Order of Merit og helt opp på 1. plass. Evangeline Rønningen måtte bryte runden sin på lørdag, men hun holdt unna for resten av feltet, og sikret dermed 2. plass i OoM. Espen Semmerud sikret seg 3. plassen. Fullstendig OoM liste for nettoklassen kan du se her.

I juniorklassen var det bare en spiller med i finalen på grunn av turneringer på andre baner. Likevel stilte Kristian Jorde-Caubo opp, og han kunne cruise inn til seier i Order of Merit. Se her for fullstendig resultat.

Med dette vil vi gratulere Stian Lund, Ketil Thue og Kristian Jorde-Caubo som våre Champion Golfers of the Year her på Holtsmark.

Fullstendig resultatliste fra finalerunden kan du se her.

Vi gleder oss allerede til neste sesong.