Takk for i år…..

DSC 0245

Turneringskomiteen har nå arrangert sin siste turnering for 2019 sesongen. Vi ser tilbake på en fantastisk sesong der vi har lært utrolig mye.

Sesongen startet utrolig morsomt med Hvem kan slå Kjus? Dette var en hyggelig start på turneringssesongen for oss. Shamble var på alles lepper og spørsmålene satt løst. Men jeg tror vi alle kan si at Shamble er en morsom spilleform som vi garantert kommer til å bruke igjen.

Den store turneringen i år var jo Garmin Mid-Am NM i juni. Dette ble en suksess som jeg aldri vil glemme. Alle de frivillige som stilte opp og hjalp klubben gjorde meg rørt langt inn i hjerterota (noe dere kanskje så i takkevideoen som ligger på Facebook). Det finnes ikke noe mer fantastisk enn at frivillige kommer sammen og gjennomfører et slikt arrangement til topp karakter fra dommere, TD, spillere og Norges Golfforbund. Dette var så utrolig moro, og igjen TUSEN TAKK TIL ALLE SOM STILTE OPP OG HJALP TIL. Dere er fantastiske.

Sommergolfen var nytt i år, og det var gledelig å kunne gjøre noe sammen med våre samarbeidsklubben. Dette konseptet skal videreutvikles neste sesong. Sosial turnering der vi stiftet bekjentskap med flotte spillere fra Asker GK, Drammen GK og Kongsberg GK. Vi gleder oss til neste sesong.

IMG 1087 e1568626036217

Mads kom til meg med en idé i våres om å arrangere Greenkeepers Revenge. Jeg tente på alle plugger på den ideen. Greenkeepers Revenge garanterer jeg at kommer til å bli en årlig turnering som skal arrangeres. Dette var moro. Alle som spilte tror jeg kan skrive under på at dette var en utrolig sosial og morsom turnering. Vi gleder oss allerede til neste gang. Gøy å se at flere klubber har plukket opp dette etter at vi arrangerte. Viktig med noen uhøytidelige turneringer der latter er satt i førersete.

Damenes Runde er jo en tradisjon på Holtsmark. I år måtte vi dessverre avlyse på grunn av regn. Vi lover at det blir fint vær neste sesong, og da skal vi arrangere tidenes Damenes Runde.

Alle KM vinnere 2019

Klubbmesterskapet 2019. Hva kan jeg si? Dette er DEN hyggeligste turneringen å arrangere. En fest for klubben. Det er så gledelig å se det sosiale rundt klubbhuset etter at vi er ferdigspilt. Som leder av Turneringskomiteen har dette vært et stort fokus for meg. Vi må bli flinkere til å snakke med hverandre, og sette oss ned sammen og snakke om alt og ingenting. Det skjedde under årets KM. Det varmer langt inn i sjela mi når jeg ser det er fult på «verandaen» på klubbhuset etter en turnering. Det var det under KM. Tusen takk til alle som stilte opp, og håper vi ses under KM neste sesong også.

Finalen i årets Østlandstour stod vi for på Holtsmark. Da er det jo moro at vinner av OoM Netto ble Reidar. I år som i fjor tok han hjem den gjeve tittelen. Mye bra golf fra alle på en tung og våt bane. Østlandstouren er en utrolig fin og bra turnering for oss å arrangere. Vi får vist frem anlegget vårt til golfere fra hele Østlandet. Vi håper vi kan arrangere igjen neste år.

Lucky Loser + Match play finalene ble en litt trist turnering i år synes jeg. Da folk meldte forfall i hytt og pine, ble det etterhvert noe trist hele opplegget. Det er synd at ikke folk noterer seg datoer når man melder seg på en turnering. Etter mye frem og tilbake fikk vi arrangert finalen i både single- og lag match. Begge finaler ble utrolig spennende. Kommende sesong kommer vi til å gjøre noen forandringer på oppsettet her slik at vi skal unngå disse problemene vi hadde i år.

IMG 4834
Kongen av Tirsdagsgolfen 2019

Tirsdagsgolfen. For en fantastisk turneringsserie dette er. Ryggraden i klubben, med alt fra 46-26 spillere på start hver tirsdag. Noe nytt ble tilføyd i år som skulle være med på å heve statusen rundt denne turneringen. Det føler jeg at vi har lykkes godt med. Tirsdagsgolf finalen ble en fantastisk avslutning på sesongen. Vinnere ble kåret, og det er helt vilt at Bjørn Lindberg Bjerke vinner ALLE kategorier. Du vet du har vunnet mye premier når man må bestille budbil for å få hjem alt…. he he he

Greenkeeping med Mads i spissen. Tusen takk for den fantastiske jobben dere gjør i forbindelse med alle turneringene vi arrangerer. Dere er alle en drøm å jobbe med, og som jeg sier til Mads; «Du er ikke ansatt på Holtsmark, du er innsatt på ubestemt tid». Håper vi kan samarbeidet i mange år fremover. Du og teamet ditt er uvurderlige. Tusen tusen takk.

Kommende sesong skal vi som kanskje alle vet arrangere NM. Det blir med 99% sikkerhet første uken i August. Har du mulighet til å hjelpe til med dette så hyl ut.

Jeg må også få benytte anledningen til å takke våre samarbeidspartnere denne sesongen. Kjus, Sparebank 1 Østlandet og LPG AS (Golfpremier.no) har gjort det mulig for oss å «steppe opp» premiene denne sesongen.

Avslutningsvis vil jeg bare takke alle spillere i klubben som har gjort denne sesongen til en helt fantastisk sesong. Det er litt vemodig at vi nå har arrangert den siste turneringen på Holtsmark for 2019. Imidlertid er det ikke helt slutt. Nytt i år er at vi skal arrangere en Vinterserie på Peggen i Asker. Annenhver tirsdag fra 5. nov kommer vi til å ha turneringsspill. Mer info om dette kommer.

Takk for en fantastisk sesong. Dere er fantastiske alle sammen.

Mvh

Mikkel Opsahl
Leder Turneringskomiteen

2 KJUS Logo darkgrey PANTONE PRINT
Picture of Mikkel Opsahl

Mikkel Opsahl

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

20°C
Clear sky
lørdag
41%
04:33
Min: 9°C
990
21:58
Max: 22°C
SSE 2 m/s
søndag
24°C
8°C
mandag
20°C
12°C
tirsdag
23°C
11°C
onsdag
23°C
11°C
torsdag
23°C
10°C
fredag
24°C
10°C
lørdag
0°C
0°C

Banetilstand

Golfbiler kun på grusveier