Trekning 2 julekalender

Vi har nå foretatt den andre trekningen i årets julekalender. Her ser du svar og vinnere.

Julekalender komiteen har nå jobbet hardt, og vi har gjort trekning av luke 3 til og med luke 10. Her kommer riktige svar og de heldige vinnerne.

Luke 3

Vi er en klubb med økende sportslig aktivitet, og det er moro. Hver sesong ser vi økning i antall deltagere på treningene våre. I år var det magiske tallet 128 forskjellige personer har deltatt på en eller flere treninger gjennom sesongen. Personen som kom nærmest er:

Thomas Rankin som gjettet 129

Gratulerer med premie som er en 3-pack med Callaway Crome Soft baller

Luke 4

Som alt annet, er vi opptatt av kvalitet. Så også på grusen vår som vi bruker på veien rundt banen. Hyggelig er det jo at Slottet ser at vi bruker en type grus, og velger å kopiere oss. Riktig svar her er Juve Pukkverk i Svelvik.

Dagens heldige vinner er Kjetil Grinde.

I dag var premien sponset av NK Elektriske.

Luke 5

Den nye puttinggreenen ved første tee på hovedbanen har vist seg å være en suksess. Hvor stor er den? Mange hadde riktig svar her. Korrekt svar er 522 kvm, altså alternativ 1. 

Dagens vinner er Lars Gabrielsen

I dag vant man et driver headcover fra Holtsmark Golf

Luke 6

Greenene og spesielt gresset på disse er de områdene på banen som det snakkes mest om. Det er også disse områdene som får mest «kjærlighet» gjennom en sesong. Det trenger de sårt for at de skal få en lengde på røttene som er 15cm. Alternativ 3 er altså riktig svar i dag.

Dagens vinner er Ole Grøstad

Vinneren i dag får et headcover til en wood eller hybrid fra Holtsmark Golfklubb

Luke 7

Klubbmesterskapet er klubbens store fest hver sesong. I år ble den dessverre bare spilt en runde på grunn av mye regn. Til tross for dårlige værmeldinger var det rekorddeltagelse under årets klubbmesterskap. Hele 138 deltagere var påmeldt, men 5 stk stilte aldri til start. Dermed er det riktige svaret 133 deltagere under årets klubbmesterskap.

Det var to personer som hadde helt riktig svar, og vi har trukket en av de som vinner. Dagens heldige er Eskil Finnanger

I luke 7 har vi en skikkelig godbit av en premie. To dusin Titleist ProV1 baller med valgfritt trykk. Vi gratulerer.

Luke 8

Daikin Onsdagsgolfen spilles hver uke gjennom hele sesongen. Her får man mulighet til å delta med likesinnede uansett hcp. Klubbmiljøet er viktig for oss, og denne turneringen er med på å bygge det flotte miljøet vi har. Det spilles mange runder gjennom hele sesongen, men den som scoret lavest under en av turneringsrundene var Stian Lund med en brutto score på 72.

Den som visste det var Jonas Antonsen

I dag er premien en 3-pack med Callaway Chrome Soft baller.

Luke 9

Eplehagen er vår flotte 9-hullsbane. Perfekt treningsbane for alle uansett nivå. Men hvor mange kvadratmeter er den egentlig. Svaret er 100.000 kvm. Det var mange som var veldig nærme, men den som kom absolutt nærmest var Steffen Hovung med helt korrekt svar.

I dag er premien en 3-pack med Callaway Chrome Soft baller.

Luke 10

Hvert år spilles det mange runder på 18-hullsbanen vår. Med økt medlemsmasse, og en bane i flott stand er det enkelt å tro at denne sesongen kanskje ble et rekordår på antall spilte runder. Imidlertid ble det ikke sånn dessverre. For mye regn i juli og august ødela for en perfekt sesong. I år ble det spilt 19624 runder hos oss. 

Den som kom nærmest og vinner i dag er Ove Uthaug som tippet 19500 runder. 

I dag er premien levert av Ahlsell.

Mikkel Opsahl

Mikkel Opsahl

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

-1°C
Light snow
mandag
81%
07:24
Min: -3°C
986
17:41
Max: 3°C
NW 1 m/s
tirsdag
1°C
-7°C
onsdag
5°C
0°C
torsdag
2°C
-0°C
fredag
2°C
-0°C
lørdag
1°C
-6°C
søndag
2°C
1°C
mandag
0°C
0°C

Banetilstand

Anlegget er stengt for sesongen