Vårtegn fra herregruppen

Det drar seg mot sesong, og i helgen hadde vi klubbkonferanse med det nye styret i klubben og HGE (Holtsmark Golf Eiendomsselskap AS). Her kommer litt info og tanker om kommende sesong for herregruppen.

Tidlig star med Loberg som far reele tall
Lasse Løberg imponerer tidlig på sesong! (2021)

Det har seg slik at Admiral har blitt en del av styret og kan da formellt ikke vare leder for herregruppen fremover. Jeg kommer drive dette som før og fikse og styre som dere er vant til men kommer få med meg 2 dedikerte personer fremover. Signing bonus og personlig avtale er ikke ferdig forhandlet enna, så kommer åter med navnen 🙂

Jeg kjør en liten spørre undersøkelse om dagen på Herregruppens FB side samt at jeg delte ut material på Sim tirsdag denne uken. Hyggelig om dere skriver ned noen ønsker om sesongen 2022 og sender til caj.holm@ebnett.no

Vi prøver tenke litt nytt etter 5 år, men samtidig beholde alt som vart bra. I helgen gikk vi grundig igjennom Player 1st medlemsundersøkelsen, her var det mye nyttig. Vi valgte ut 5 områder det skal jobbes med og de kommer bli presentert av styret fremover. Visste du f eks at kun 7 % av medlemsmassen deltar i klubbturneringene våre? Det nye styret inkluderer oss som jobbet i komiteene, og nå blir det enklere å jobbe sammen med gruppene og lage litt mer felles samt tenke KLUBB i alt vi gjør.

Er vi som klubb inkluderende mot nye medlemmer? Er det lett og bli en del av miljøet? Ting tyder på at så er det ikke! Dette er ting vi kommer jobbe med i klubben der vi må bli bedre og favne bredere over våre nye (og gamle) medlemmer. Begynn allerede nå og se deg selv som en ambassadør for klubben! Tenk tanken at på Holtsmark sier alle hei til hverandre under 2022-så herlig det hadde vart! 2022 må bli et inkluderende år, vi har ingen medlemmer og miste..

Herregruppens 2022, noen kule punkter…

– Treninger Tirsdag kommende sesong som det ser ut idag. (Tirsdagsgolf på Onsdag i år)

– Fellestreninger med de forskjellige gruppene. Inkludere nye medlemmer, la Familia / Samboere / Kompiser trene sammen-ikke i forskjellige grupper og ukedager.

-Spille flere turneringer utafor klubb sammen

Klubb seminar om Mental trening og Fysisk trening. Ønske fra flere dette. Vi blir ikke yngre og disse temane blir mer og mer viktige.

– Vi deltar åter i NSG Lagserie! Dette var vi med på i 2 sesonger men vi var litt få da, nå er vi flere og kan rullere og stille med sterkt lag der vi satser på deltakelse i Landsfinale. Interessert? Meld deg inn i Norsk Senior golf HVIS du fyller 50 år eller mer under kommende sesong.

-Vi deltar i Lag NM Elite og Senior, her blir det klare uttaks kriterier og det kommer til å bli laget uttaks turneringer. Dette kommer Sportskommiten med mer info om ut i sesongen.

-En liten vårtur over grensa med gjengen? Vi begynner og få en normal hverdag, så en tur til Sverige er et ønske fra flere….

Aktiviteter og info og mye moro finner du på vår FB side for herregruppen. Her kommuniserer vi med gruppen vår og på hjemmesiden blir det mer formell info. Holtsmarks venner er ikke en offisiel info kanal for Herregruppen så lurt og vare medlem av denne gruppen.

Herregruppen pa FB

Caj «Admiral C» Holm

Picture of Caj Holm

Caj Holm

Wärmlänning, kom til Norge 1998, startet med golf i 2003.... Kom til Norge grunnet idretten og Eliteserie trener Innebandy.....

Nye innlegg

Følg oss

Golfbox

Dagens status

Sylling

22°C
Clear sky
lørdag
33%
04:33
Min: 9°C
989
21:58
Max: 22°C
SSE 2 m/s
søndag
24°C
8°C
mandag
20°C
11°C
tirsdag
23°C
10°C
onsdag
24°C
9°C
torsdag
23°C
11°C
fredag
24°C
10°C
lørdag
0°C
0°C

Banetilstand

Golfbiler kun på grusveier